Vekil de bayrama katıldı.

Vekil de bayrama katıldı.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Teşkilâtı, ilçemizde bayramı en yoğun yaşayan parti teşkilâtı oldu.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Teşkilâtı, ilçemizde bayramı en yoğun yaşayan parti teşkilâtı oldu. İktidar partisi olması hasebiyle bayramın ikinci günü gerçekleştirilen bayramlaşma törenine yoğun bir ilgi olan Ak Parti’nin Kadın Kolları, hastaları; Gençlik Kolları da huzurevindeki yaşlıları ziyaret etti.
Partide bayramlaşma


AK Parti binasında Kurban Bayramı’nın ikinci günü olan 21 Aralık Cuma günü gerçekleştirilen bayramlaşma töreninde Trabzon milletvekili Mustafa Cumur ile AK Parti İl Başkanı Muhammet Balta da hazır bulundu. İlçe Başkanı Osman Çavuş’un ev sahipliği yaptığı törende Cumur, Balta ve Çavuş birer konuşma yaparak, partilerinin icraatı sayesinde vatandaşların bayramları tam anlamıyla “bayram” gibi kutladıklarını ifade etti.
Partiye mensup belediye başkanlarının da hazır bulundukları bayramlaşma töreninde binlerle ifade edilecek sayıda partili ve vatandaş da hazır bulundu. Bayramlaşma programı yaklaşık 1 saat sürdü.


Gençler huzurevinde


AK Parti Akçaabat Gençlik Kolları Yönetim Kurulu da Kurban Bayramı’nda boş durmadı. Bayram sevincine en fazla ihtiyaç duyan kesim olan yaşlılara bu sevinci yaşatmak isteyen AK Partili gençler, Trabzon Huzurevi’ni ziyaret etti.
Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Murat Baş’ın başkanlığındaki heyet, ziyaret ettikleri yaşlılara çeşitli hediyeler takdim edip ellerini öperken; yaklaşık olarak bir saat boyunca da onlarla sohbet edip bayram havasına girmelerine vesile oldular.
Kadınlar hasta ziyaretinde


AK Parti Akçaabat Kadın Kolları Yönetim Kurulu ise Kurban Bayramı’nı hastanede geçirenleri ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulunup hastalar ile hasta yakınlarının bayramlarını kutladılar.
Kadın Kolları Başkan yardımcısı Hülya Canik ile Yönetim Kurulu Üyeleri Melike Turan ve Sevda Hacıislamoğlu, ziyaret ettikleri hastalara havlu hediye ettiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset