Vekil adaylarından Tütünspor'a Ziyaret

Vekil adaylarından Tütünspor'a Ziyaret

MHPTrabzon milletvekili adayları, Akçaabat Tütünspor kulübünü ziyaret ettiler.

MHP Trabzon Milletvekili Adayları Yavuz Aydın, Hüseyin Örs ve Hikmet Yılmaz, seçim çalışmaları kapsamında Akçaabat Tütünspor kulübünü ziyaret ettiler. Ziyaretlerde vekil adaylarına ilçe başkanı Miraç Çınar ve parti teşkilat mensupları eşlik etti.

Açılış konuşmasında duygu ve düşüncelerini dile getiren kulüp başkanı Fazıl Tuylu, siyasi partilerin kulüplerine yapmış olduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Akçaabat Milliyetçisi olmak istediğini ve sporla siyaseti karıştırmamak gerektiğini ifade eden Vekil adayı Yavuz Aydın, el ve ayak oyunlarının sadece sporda değil siyasette de olduğunu söyledi. Aydın,” El ve ayak oyunları sadece sporda yok siyasette de var. Biz şu anda onu yaşıyoruz. Ama ben şunu ifade etmek istiyorum ki gerçekten Milliyetçi Hareket Partisi Olarak ciddi bir yükselişteyiz. İnşallah 7 Haziran seçimlerinde sandıkları patlatacağız. Trabzon’da birinci parti olma noktasında hedefimizi koyduk ve sonuca doğru gidiyoruz. Biz ayak oyunlarıyla değil halkın oylarıyla gelmek istiyoruz” dedi.

Tütünspor’un Akçaabat ve Trabzon sporuna ne denli katkılar sağladığını dile getiren vekil adayı Hüseyin Örs,”Tütünsporun bir spor müsabakasında hakkının yenmesi ayak oyunlarıyla emeğinin karşılığının alınamaması bu Tütünsporun ya da Akçaabat’ın zafiyetinin göstergesi değildir.Trabzon şehri 4 tane milletvekili 2 tane bakan olurken kupasını elinden aldılar, çaldılar. Trabzon’u sıradan bir il haline getirdiler. Halbuki Trabzon sıradan bir şehir değil” ifadelerini kullandı. Örs, konuşmasına şu şekilde devam etti:Biz öyle bir yapacağız ki kimse Tütünspor’un hakkını Trabzonspor’un kupasını çalmaya cesaret edemeyecek. Sporla siyaseti karıştırmak istemiyorum. Hem spor camiasının içinde bulundum hem de siyasetin. Bizi, Trabzon’u şöyle zannediyorlar; İstanbul’da her türlü filmin, fırıldağın içerisinde olur sonra Trabzon’a havaalanına gelir bir tane bordo mavi atkı takar oluruz Trabzonlu. Bu borda mavi atkı herhangi bir bez parçası değildir. O bordo mavi atkıda bizim öldüğü zaman cebinde 10 lirası olan Kaptan Dozer Cemil abinin, Rahmetli Kadir abinin, Trabzon kentinin haksızlığa direnişi,  hakkı alın teri var. Geçen gün taraftar derneği ziyaretimde bana bordo mavi atkı takmak istediler teşekkür ettim atkıyı aldım ama boynuma takmadım. Dedim ki gençler bu bordo mavi atkıyı takacağımız yer siyaset arenası değil Avni Aker’dir, orada takacağız onu. Onun için sporu siyaset için kullananlar ve ya siyasete sporu alet edenlere lütfen izin vermeyiniz. Siyasiler ancak ve ancak sporun hizmetinde olabilirler. Hangi görüşten siyasetçi olursa olsun şehrimizin ilçemizin spor kulüpleri için onlardan yardım isteyeceğiz ama otobüslerin üzerlerine çıkmayacağız.

Vekil adayı Hikmet Yılmaz ise “Akçaabat başta olmak üzere Trabzon’da Milliyetçi Hareket Partisine önemli ölçüde teveccüh var. Halk daha önce yetki verdiği partisinin verdiği sözler ve ileri sürdüğü vaatler ve projelere göre tartıyor ölçüyor.  Bunu sonucunda da bir karar ulaşmak üzere inanıyorum ki biz hakikaten burada birinci parti olabiliriz. En azından Yavuz kardeşimizi Hüseyin kardeşimizi meclise sokma şansımız olacaktır. Bunlar sizin desteğiniz olmadan olmaz. Biz bunu görüyoruz. Sizden de bu konuda destek ve gayret bekliyoruz” dedi.

tutunspor-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Siyaset