VEFA BU MU?

Siz kendi cebinizden para verip taraftarı tribününe alacaksın daha sonra aleyhinize bağırınca da hocanın görevine son vereceksiniz. Yapmayın Allah aşkına güldürmeyin insanları. Dünyanın neresinde böyle bir şey görülmüş acaba bilen varsa söylesin.

Akçaabat gerçekten tuhaf bir şehir Suyundan mı? Huyundan mı?  Bilinmez ama gerçek bu.

Şimdi bakın size birkaç örnek vereyim.

Ekrem Al sebat çalıştırdı ben gerçek sebatlıyım dedi alacagına karşılık sebatı icraya verdi temlikken parasını aldı. Ama Sebatsporu tekrar çalıştırdı.

Mehmet Salih Gül geldi görevine son verildi parasını aynı yolla oda aldı. Tekrar takımı çalıştırdı.

Aynı şekilde Akçaabat Sebat spordan alacağına karşılık takım otobüsüne temlik koyduran futbolcu bu takıma tekrar alındı.

Bizim kimsenin parasında gözümüz yok. Akçaabat Sebat spor büyük bir camiadır büyüklüğünü anlayamayanlar var ne yazık ki. Kimsenin parası kalmamıştır bu kulüpte.

Ama başka emeller peşinde koşan senin adamın benim adamım oynasın diye bir takımın kaderiyle oynanmayacağını bilinmesi gerekir. Akçaabat sebat spor kimsenin tekelinde değildir. Bu takımın kaderiyle şanlı mazisini kirletmeye kimsenin hakkı yoktur.

Konuşmaya sıra geldi mi mangalda kül bırakmayan bu insanlar menfaatleri doğrultusunda Sebat sporun koz olarak kullanmasını çok iyi biliyor. Paralı askerler gibi istediklerini yaşı 10–15 yaş arasındaki liseli gençlere tribünde bağırttıranların menfaatlerine dokunulduğunda ise başkalarına faturayı kesecekler.

Trabzon Karadeniz spor ile oynanan karşılaşmada tribüne alınan taraftarların parasını yönetim kendi cebinden verdiğine ben şahidim ama fatura İsmail Hoca ve ekibine kesildi. Yazık çok yazık

İki sezondur bu takımı ipten alan Batur’a bu saygısızlık ve büyük bir vefasızlıktır beyler.

Ama gerçi haftalar öncesinde takım yenilse de İsmail Batur’u yollayalım diye fırsat kollayanlar şimdi iş başında.

 

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum