VE SANDIKLAKLAR AÇILDI KAÇ OY KULLANILDI OYLAR NEREYE GİTTİ?

VE SANDIKLAKLAR AÇILDI KAÇ OY KULLANILDI OYLAR NEREYE GİTTİ?

AK Parti’de bugün 19 Mayıs Spor salonunda, Trabzon büyükşehir belediye başkanlığı, Ortahisar Belediye Başkanlığı ve ilçe belediye başkanlıkları için gerçekleştirilen temayül sona erdi.

AK Parti’de bugün 19 Mayıs Spor salonunda, Trabzon büyükşehir belediye başkanlığı, Ortahisar Belediye Başkanlığı ve ilçe belediye başkanlıkları için gerçekleştirilen temayül sona erdi.

10.00’da başlayan temayül yoklamalarına katılım yüzde 85’in üzerinde oldu.

25 sandıktan 6 tanesi Büyükşehir Belediye Başkanlığı için, bir tanesi de Ortahisar Belediyesi için kuruldu. Diğer sandıklarda ise ilçeler adına oy kullanıldı.

16.00’da oy kullanma işleminin sona ermesiyle bütün Ortahisar adalyları biraraya gelerek toplu fotoğraf çekilip ‘Kazanan mutlaka AK parti olacaktır’ mesajı verdiler.

Sandıkların açılmasıyla birlikte zarflar tek tek sayılıp, çıkan rakamlar tutanaklara kayıt edildi. Ardından zarflar, üzerlerinde oy kullanılacak ilçe ve şehirlerin isimlerinin yer aldığı çuvallara koyuldu. Çuvallar tek tek mühürlendi. Oylan Ankara’ya Ak Parti Genel Merkezi’ne yarın ulaşacak ve sayım yarın akşam yapılacak. 

Resmi olmayan rakamlara göre oy toplam 3377 oydan 2052 oy ilçeler 1325 oy da Trabzon Büyükşehir Belediyesi için kullanıldı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset