Vatandaş yol kesti

Vatandaş yol kesti

Ahmet Bedir Bayraktar, Akçaabat Belediyesi’nin sadece kendisini düşünen tavrı nedeniyle Sarıtaş Mahallesi’ne ulaşımı sağlayan yolun kendi arazisinden geçen bölümünü trafiğe kapadı.

3 yıl önce Dürbinar Mahallesi Kokoçoğlu Sokak’taki yol genişletme çalışmaları sırasında arazisinin 70 metrelik cephesinden 3 metre yolu ücretsiz olarak terk eden vatandaş, Akçaabat Belediyesi’nin sadece kendisini düşünen tavrı nedeniyle Sarıtaş Mahallesi’ne ulaşımı sağlayan yolun kendi arazisinden geçen bölümünü trafiğe kapadı.

Sarıtaş Mahallesi’ne Harmancık Mahallesi’nden ulaşımın sağlandığı yolun büyük bir bölümünün tümüyle kendi arazisinden geçtiğini belirten Ahmet Bedir Bayraktar, kendisinin de yeniden arazisinden ücretsiz olarak terk edeceği bir düzenleme ile genişletilmesini ve duvarla tahkimatının yapılmasını, Kozakiya Mevkii’nden mahalleyle ulaşımı sağlayan yolun açılmasını defalarca istediği belediyeden ilgi görmediğini söyledi.

Belediyenin yol kendi malıymış gibi davrandığını, gerekli düzenlemeleri yapmayarak ilçemizin yapılaşmaya en elverişli alanlarından biri olan arazilerin değerini de düşürdüğünü ifade eden Bayraktar, belediyenin tüm yetkilileriyle uzun yıllardan beri birçok defa konuşmasına rağmen muhatap alınmaması için yolu trafiğe kapamak durumunda kaldığını söyledi.

Mecburiyetten ötürü yolu ilk gün aracıyla, ikinci gün ise hafriyat dökerek kapatan Bayraktar, “Halkımızdan özür diliyorum ama Belediye bana başka bir seçenek bırakmadı. Buna rağmen mahallelimizin de benimsediği isteklerimden hepsi olmasa bile bir bölümü daha yapılacak olsa yetkililere tüm kolaylığı gösteririm.

Bayraktar, yolu 29 Ağustos Perşembe günü kapatmasına rağmen henüz hiçbir Belediye yetkilisinin kendisini aramadığını da sözlerine ekledi.

vatandasyol-kesti1.jpg

vatandasyol-kesti2.jpg

vatandasyol-kesti3.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum
Haberler