Vatandaş Ulaşılabilir Vekil İstiyor

Vatandaş Ulaşılabilir Vekil İstiyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 24. Dönem Trabzon 2. Sıra Milletvekili Adayı Halil Memiş, seçim çalışmalarını Düzköy’ün Çayırbağı Beldesi’ni ve Çarşıbaşı’nın köylerinde devam ettirdi.


Köy halkının yoğun ilgisiyle karşılaşan Memiş, seçilmiş bir milletvekilinin halkla bir bütün olması gerektiğini savundu.

12 Haziran Genel Seçimleri öncesinde çalışmalarını yoğun bir biçimde sürdüren MHP Milletvekili Adayı Halil Memiş, köylerde sürdürdüğü seçim çalışmalarına Düzköy ve Çarşıbaşı ilçelerinde devam etti.

 

memis-duzkoy3.jpg

 

Memiş, milletvekili adaylarının seçim öncesi halkla olduğunu ancak meclise gittiğinde kendilerini unuttuğundan yakınan vatandaşlara sık rastladığını belirterek, “Genel seçimler öncesi çalışmalarımızı seçim bölgemizin her yanında yürütüyoruz. Nereye gidersem gideyim hep aynı bir şikayetle karşılaşıyorum. Vatandaş diyor ki, ‘seçim önceleri gelip oy istiyorsunuz ancak meclise gittiğinizde bizi unutuyorsunuz’. Vatandaşın bu serzenişinde haklı olduğunu görüyoruz. Ancak şunu söylemeliyim, halkla bütünleşmeyen bir milletvekili asla başarıya ulaşamaz.” dedi.

Seçilmiş bir milletvekilinin 4 yılda vatandaşı ziyaret etmektense seçim öncesi 1-2 ay içerisinde halkın yanında olmasının mantık dışı olduğunu savunan Memiş, “Bir milletvekilinin Ankara’daki işi elbette yoğun olur, ancak ayda en azından birkaç gün çıkıp köy-kasaba gezerek vatandaşla birlikte olabilir. Vatandaşımızın en çok yakındığı konu bu yönde.” sözlerini sarf ederek, “Nasip olur Ankara’ya gidersem, ayın belirli günlerinde köy-kasaba ayırt etmeden tüm halkımızın yanında olacağım. Halk ulaşılabilir bir vekil istiyor.” şeklinde konuştu.

memis-duzkoy2.jpg

Memiş, her gittiği yerde gerçekleştirdiği duasını yine burada da tekrar etti. Siyasete girerken kendim için bir dua yaptım, diyen Memiş “Bu dua ise verdiğimiz sözlerden, yapacağımız işlerden ve faaliyetlerimizden dolayı eğer bir kişinin dahi yüzüne bakamayacaksak Cenab-ı Allah bize murad ettiğimiz şeyi nasip etmesin”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset