Vatandaş AK Parti Diyor

Vatandaş AK Parti Diyor

Vatandaş AK Parti Diyor

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Dr. Adnan Günnar, Çaykara İlçesini ziyaretinde karşılaştığı 40 yıllık muhtar Kemal Karaçay’dan büyük dua aldı. 40 yıllık muhtar Karaçay, “Ben Işıklı Mahallesi’nde 40 yıl muhtarlık yaptım. İnşallah siz de 40 yıl vekillik yaparsınız” diye dua etti.

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Dr. Adnan Günnar, seçim programı kapsamında üç ilçeye misafir oldu. Günnar, Çaykara, Dernekpazarı ilçelerini ziyaret ettikten sonra, Akçaabat ilçe başkanlığının tertiplediği mahalle başkanları seçim çalışmaları toplantısına katıldı. Günnar ardından Şalpazarıların Eğitim ve Dayanışma gecesine katıldı. Günnar, gecede, Şalpazarılı hemşehrileri ile, horon oynayarak, onların mutluluklarına ortak oldu.

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Dr. Adnan Günnar, Çaykara İlçe ziyaretinde ise, Işıklı Mahallesi’nin eski muhtarı Kemal Karaçay’dan tam desek alırken, dua da aldı. Kuruçay, Işıklı Mahallesi’nde 40 yıl muhtarlık yaptığını belirterek, “Ben Işıklı Mahallesinde 40 yıl muhtarlık yaptım. Çıktığınız yolda size de başarılar diliyorum. İnşallah siz de benim gibi uzun süreli vekillik yaparak, milletimize hizmet etme imkanını bulursunuz” dedi. Günnar’da şahsınızda Kuruçay’a destek ve dualarından dolayı teşekkür ederek, AK Parti’nin milletin partisi olduğunu ve milletin destek ve duaları ile iktidarda kalarak halka hizmetkar olacaklarını söyledi. Günnar, “6 Haftadır sahadayız. Kapı kapı dolaşarak bütün esnafımızı ziyaret ediyoruz. Hedefimiz sıkılmadık el, girilmedik mekan bırakmamak. Bu çerçevede teşkilatlarımız çok yoğun programlar hazırlıyorlar. 41 gündür sahadayız. Ulaştığımız vatandaşlarımız gerçekten huzurlu bir ortamda seçimin gerçekleşmesini istiyor. Vatandaşlarımız, istikrarı bozmak istemiyor ve yine AK Parti diyor. Tabi ki buda bizi çok sevindiriyor. İnşallah, vatandaşlarımızdan almış olduğumuz bu intiba ile, 7 Haziran akşamı, sandığa tam anlamıyla yansır ve vatandaşın temennileri gerçekleşmiş olur” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum