Van'a Akçaabat'an Kardeş Eli

Van'a Akçaabat'an Kardeş Eli

Yıldızlı TOKİ İlköğretim Okulu, Van'daki Kardeş Okul İçin Yardım Kampanyası Düzenledi. Bu Kampanyaya Biz de Katılalım.

 

   Van'da gerçekleşen 7.2 büyüklüğündeki deprem tüm halkımıza büyük üzüntü yaşattı. Bir çok evin yerle bir olduğu depremde, kardeş okulumuzun Halkalı Köyü'de büyük zarar gördü. Kardeş okulumuzun  idarecileriyle görüşüp aldığımız bilgiye göre köyün büyük hasar gördüğü fakat can kaybı konusunda kesin bir bilginin olmadığı öğrenildi. Okul olarak Halkalı Köyü'ne en kısa zamanda bir yardım kampanyası başlatmayı planlıyoruz. Bu konuda bütün halkımızın desteklerini bekliyoruz. Kardeş okulumuza ve bütün Van halkına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. 

Van ilinde meydana gelen depremin ardından Akçaabat Yıldızlı TOKİ İlköğretim Okulu Van’daki kardeş okulları Halkalı İlköğretim Okulu için yardım kampanyası düzenledi.

 

Merkez Halkalı Köyü İlköğretim Okulu  ve köy evlerinin büyük zarar görmesi nedeniyle kardeş okulda okuyan öğrencileri unutmadıklarını belirten okul yetkilileri, kampanya kapsamında evlerde fazla olan her türlü giyim eşyası ve battaniye yardımlarını beklediklerini belirttiler.

Toplanacak olan yardımların kısa süre içerisinde Van Halkalı köyüne gidilerek kardeş okulda okuyan öğrencilere ve ailelerine dağıtılacağı belirtildi.

 kardesvan11.jpg
Akçaabat TOKİ İlköğretim Okulu, Van’ın merkez Halkalı İlköğretim Okulu ile kardeş okul olmuş ve bir süre önce bu okulun öğrencileri Akçaabat’a ziyarete gelmişlerdi.

Yardım Kampanyası İle İlgili Bilgi Almak İçin Okul Telefonu:0462 248 75 99

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler