Vali'den Mesaj Var

Vali'den Mesaj Var

Trabzon Valisi Yücel Yavuz Kadir Gecesi Münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Trabzon Valisi Yücel Yavuz Kadir Gecesi Münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Vali Yavuz Mesajında;

''Bu kutsal gecenin getirdiği esenlik ve selametin, tüm şehrimizi, ülkemizi, aziz milletimizi ve bütün insanlığı çepeçevre kuşatmasını; yeryüzünde barış ve huzura aracı olmasını diliyorum. Hiç şüphesiz, bin aydan daha hayırlı olan bu mübarek gece, kalplerimizin kötülüklerden arınması, gönül dünyalarımızın aydınlanması, manevi huzurumuzun artması için eşsiz bir imkân ve fırsat sunmaktadır. Aziz hemşehrilerimizin, bu eşsiz fırsatın şuurunda olarak, bu gecenin feyzinden manen en iyi biçimde faydalanacağına inanıyorum.

Dua ve tövbe kapılarının sonuna kadar açıldığı bu müstesna gecede, gönül coğrafyamızın yaşadığı bu sancılı dönemleri en iyi biçimde bertaraf etmek ve acıları milletçe sarabilmek için tek yürek olup bizlere lütfedilen dua ve niyaz bereketinden olabildiğince yararlanmalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta siz değerli Trabzonlu hemşehrilerimiz olmak üzere tüm milletimizin ve İslam âleminin Kadir Gecesi'ni tebrik ediyor, Yüce Mevla'dan barış ve huzur içinde hepimizi Ramazan Bayramı'na da eriştirmesini diliyorum.''

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler