Vali Öz’den Akçaabat’ta ziyaret.

Vali Öz’den Akçaabat’ta ziyaret.

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Akçaabat Kaymakamlığı ve Akçaabat Belediye Başkanlığını ziyaret etti.

Trabzon Valisi Abdil celil Öz, Akçaabat Kaymakamı Abdul Rauf Ulusoy’u makamında ziyaret ederek ilçe hakkında bilgi aldı. İlçe protokolü tarafından karşılanan Vali Öz, kaymakamlıkta yaptığı konuşmada, Akçaabat’ın Trabzon ile bütünleştiğini belirterek “Akçaabat ilçesi de giderek Trabzon’la daha fazla ölçekte entegre olmuş bir ilçemizdir. Eğitimde, ticarette, diğer altyapı yatırımlarında karayolu ve sahil yolu ile beraber bu bağ daha da güçlenmiş durumdadır. Beldeleri ve altyapısıyla Trabzon’un ayrılmaz bir parçası olmuştur. Artık büyükşehirle beraber de var olan beldelerimizin ilçe belediyesiyle entegre edilerek büyükşehir belediyesi çatısı altında birleşmesiyle imar, altyapı ve diğer alanlarda daha uyumlu birlikte bir çalışma bekliyor ve ümit ediyoruz” dedi.

            Bölgenin kamu yatırımları geliştiğinin ifade eden Vali Öz “Var olan üniversite kampüsü ile eğitim, sağlık, spor ve diğer alanlardaki yatırımlarımızın yanında yeni Kanuni Bulvarı geçişi ve Akçaabat Çevre Yolu yatırımıyla beraber geniş bir yatırım profilimiz var. Kamu ve yerel yönetimlerimizin yapmış olduğu yatırımlar da aksatılmadan devam edecektir. Akçaabat, kamu hizmetleri bakımından yoğun hizmet veren en büyük ilçemizdir. Ancak görülüyor ki hizmet binaları yetersiz. Özellikle eğitim yatırımlarının daha çok yapılması gereken bir ilçemiz. Fakat arazi sıkıntısı çekiyoruz. Bütün bunları göz önünde bulundurarak ve büyükşehir uygulamasıyla ortaya çıkacak imkanları da değerlendirerek, Akçaabat ilçemizi geniş bir platformda masaya yatırıp sorunları aşmaya çalışacağız ve güzel çalışmaları hep birlikte yürüteceğiz” dedi.

            

trabzon-valisi-abdil-celil-oz,-akcaabat-kaymakamligi-ve-akcaabat-belediye-baskanligini-ziyaret-etti..jpg

trabzon-valisi-abdil-celil-oz,-akcaabat-kaymakamligi-ve-akcaabat-belediye-baskanligini-ziyaret-etti1..jpg

trabzon-valisi-abdil-celil-oz,-akcaabat-kaymakamligi-ve-akcaabat-belediye-baskanligini-ziyaret-etti2..jpg
Belediyeyi ziyaretin ardından Başkan Şefik Türkmen Vali Öz’e Akçaabat'ın tarihi Ortamahalle'sine ait bir tablo hediye etti.

vali-oz-kayabasi-yaylakneti.jpg
Vali Öz, Kayabaşı Yayla Kent tesislerini de ziyaret etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler