Vali Öz Şinik OSB'de İncelemelerde Bulundu

Vali Öz Şinik OSB'de İncelemelerde Bulundu

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Şinik Beldesinde bulunan Organize Sanayi Bölgesi’ne ulaşımı sağlayacak olan ve halen yapımı devam eden yol güzergahı incelemelerde bulundu.

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Akçaabat’ın Şinik Beldesinde bulunan Organize Sanayi Bölgesi’ne ulaşımı sağlayacak olan ve halen yapımı devam eden yol güzergahı incelemelerde bulundu.

            Beraberinde, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim Kul ve Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ali Vedat Çiftçi ile yol yapım çalışmalarını inceleyen Vali, Şinik OSB’nin alt yapı çalışmaları  2014 yılında tamamlanacağını ifade ederek, “Şinik OSB’nin altyapı çalışmaları 2014 yılında bitirilecek.  3,5 kilometre mesafesi bulunan yolun bugün itibariyle 500 metresinin açma çalışması tamamlandı. Şinik OSB için bu güne kadar 138 firma gerekli müracaatları yaptı. Bu firmaların müracaatları müteşebbis heyetimizce değerlendirilerek kendilerine geri dönüşüm yapılacak ve şartları müsait olursa kendileriyle sözleşme yapılacaktır” dedi.

akcaabat-sinik-osb.jpg

            Şinik OSB’nin diğer mevcut OSB’ler gibi ilimiz ekonomisine önemli katkı sağlayacağını ifade eden Vali Öz, “Organize Sanayi Bölgeleri bulundukları bölge için çok önemli olup hem ekonomiye hem de istihdama önemli katkılar sağlamaktadır. Bu bağlamda mevcut organize sanayi bölgelerimiz ile yeni kuracağımız diğer OSB’lerimizin daha etkin ve faydalı olması için elimizdeki tüm imkanları seferber ediyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler