Vali Öz MÜSİAD Yönetimini Kabul Etti

Vali Öz MÜSİAD Yönetimini Kabul Etti

MÜSİAD Ülkemizin ve İlimizin Kalkınması İçin Çalışmalar Yapan Önemli Sivil Toplum Platformudur

MÜSİAD Ülkemizin ve İlimizin Kalkınması İçin Çalışmalar Yapan Önemli Sivil Toplum Platformudur

            Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Müstakil Sanayici İşadamları Derneği (MÜSİAD) Trabzon Şube Başkanlığına seçilen Aydın Birincioğlu ve yönetim kurulu üyelerini kabul etti.

            Vali Öz ziyarette, MÜSİAD’ın ülkemiz ve ilimiz açısından çok önemli bir sivil toplum kuruluşu olduğunu ifade ederek, “MÜSİAD Türk iş dünyasının kendi iç gelişimi ve dışa açılması için de önemli bir sivil toplum platformudur. Trabzon’da da güçlü bir teşkilat yapısı var. Üyelerin işle ilgili temel beklentileri, ihtiyaçlarının değerlendirildiği bu platformlar şehrimizin ve bölgemizin ekonomisine, gelişmesine de önemli katkılar sağlıyor.

            Dolayısıyla bu tür yapılanmaları çok önemli buluyoruz. Hem üyelerin iş hacminin geliştirilmesi, değerlendirilmesi, tecrübe paylaşımı, ulusal ve uluslar arası organizasyonlarda ortak hareket etme; hem de ilimizin ve bölgemizin sorunlarına sahip çıkma ve ortak hedefe yürüme açısından önemlidir.

            MÜSİAD da bu anlamda hem Türkiye’de hem Trabzon’da ve hem de uluslar arası arenada giderek güç kazanıyor. Hep birlikte Trabzon’un ve bölgenin kalkınması için çalışacağız. Kongre sonrası oluşan yeni yönetime teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” dedi.

            MÜSİAD Trabzon Şube Başkanı Aydın Birincioğlu da, çalışmalar hakkında Vali Öz’e bilgiler verirken, “MÜSİAD olarak amacımız ülkemize, ilimize ve beldemize hizmet etmektir. Yeni bir yönetim oluşturduk. Hep birlikte güzel işler yapacağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler