Vali Kızılcık'tan Şehit Yakınlarına İftar Yemeği

Vali Kızılcık'tan Şehit Yakınlarına İftar Yemeği

Trabzon Valisi Recep Kızılcık, Şehit Ailelerine İftar Verdi.

Haber ve Fotoğraflar:

Ali Osman Çoban

 

Trabzon Valisi Recep Kızılcık ile Eşi Sema Kızılcık, Şehit Ailelerine Akçaabat Körfez köfte salonunda iftar yemeği verdi. Ailelerle yakından ilgilenen Vali Kızılcık, "Şehit Aileleri Bizim Başımızın Tacı." Dedi.

 

İftar yemeğine şehit ailelerinin yanı sıra Trabzon Emniyet Müdürü Feridun Boz ve Garnizon Komutanı Dursun Ertuğrul da katıldı.

 

vali_sehit_aileleri_yemek_2.jpg

 

İftar sonrası konuşma yapan Trabzon Valisi Recep Kızılcık, “Çok değerli Şehit ve Gazi yakınlarımız, bu akşam bildiğiniz gibi hoşgörü ayı olan, sevgi ayı olan Ramazan ayında sizlerle beraber olmanın hazzını ve mutluluğunu hep beraber yaşıyoruz. Sizlerle beraber bu akşam iftar edip, Şehitlerimizin bizlere emaneti olan sizlerin bir nebze olsun yalnızlığını giderebilir ve Devletimizin her bakıma sizlerle beraber olduğunu gösterebilir, hissedebilirsek, hissettirebilirsek ne mutlu bize. Ben bu duygu ve düşüncelerle tertip ettiğimiz bu iftar yemeğine teşriflerinizden dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Şehitlerimizin bizlere birer emaneti olduğunuzu da bir kere daha hatırlatarak, tekrar hepinize hoş geldiniz." diye konuştu.

 

vali_sehit_aileleri_yemek_1.jpg

 

Yapılan konuşma sonrası Vali Recep Kızılcık ve eşi Sema Kızılcık, şehit çocuklarına çeşitli hediyeler sundu.

 

vali_sehit_aileleri_yemek_5.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler