Uyuşturucuya karşı mücadele edeceğiz

Uyuşturucuya karşı mücadele edeceğiz

Ülkü Ocakları yönetimi, ‘hayırlı olsun’ ziyareti gerçekleştirdikleri Akçaabat Kaymakamını uyuşturucuya karşı düzenleyecekleri konferansa katılmaya davet etti

Akçaabat Ülkü Ocakları yönetim kurulu, Akçaabat Kaymakamlığı görevine atanan Soner Şenel’i ziyaret etti. Şenel’in makamında gerçekleşen ziyarette Akçaabat Ülkü Ocakları Başkanı Melikşah Atasoy ve ocak yöneticileri yer aldı.

 

Türk gençliğinin sorunlarının konuşulduğu toplantıda Ülkü Ocakları’nın etkinlikleriyle ilgili Kaymakam Şenel’i bilgilendiren Atasoy, Şenel’e yeni görevinde başarılar diledi. Kaymakam Şenel ise ziyaretten ötürü Ülkü Ocakları’na teşekkür etti.

 

Akçaabat Ülkü Ocakları Başkanı Melikşah Atasoy ziyarette şu ifadelere yer verdi: “Ülkü Ocakları, Gençlerin eğitim, kültür ve sosyal yönden desteklendiği, milli - manevi şuur ile yetiştiği vakıftır. Ülkü Ocakları, Yurt genelinde ve yurt dışında şubeleri olan ülkücü dünya görüşünün temsilcisidir.  Ülkücü Hareketin amacı, rahmetli Başbuğumuz Alparslan Türkeş'in belirttiği üzere Türklük gurur ve şuuru İslam Ahlak ve fazileti ile donanmış bir nesil yetiştirmektir.”

UYUŞTURUCUYA KARŞI MÜCADELE EDECEĞİZ

Atasoy şöyle devam etti: “Ülkü Ocakları olarak Türk gençliğinin her türlü sorunları ile mücadele etmek görevlerimizin başında gelmektedir. Bilindiği üzere gençliği zehirleyen en önemli etken de uyuşturucudur. Uyuşturucu ile mücadele etmek ise toplumun ve devletin görevidir. Toplumu uyuşturucu ile ilgili bilgilendirme çalışmalarımız devam etmektedir. Kısa süre sonra uyuşturucu ile mücadele konulu lise ve üniversite gençlerine yönelik konferansımız olacak. Kaymakamımız olarak sizi onur konuğumuz olarak bu konferansımıza davet ediyoruz.”

Akçaabat Kaymakamı Şenel de uyuşturucu ile mücadelenin yalnızca devletin tek başıan yaparak, yürüteceği bir iş olmadığını bunun yanında sivil toplan kuruluşlarına da büyük pay düştüğünü kaydetti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler