Üstgeçidi Kim Engelliyor?

Üstgeçidi Kim Engelliyor?

Milliyetçi Hareket Partisi Akçaabat İlçe Başkanı Miraç Çınar, yaptığı yazılı açıklama ile Yıldızlı’da yapılamayan üst geçit ile ilgili Yıldızlı ve Trabzon belediye başkanlarının sorumlu olduğunu söyledi.

 

Milliyetçi Hareket Partisi Akçaabat İlçe Başkanı Miraç Çınar, yaptığı yazılı açıklama ile Yıldızlı’da yapılamayan üst geçit ile ilgili Yıldızlı ve Trabzon belediye başkanlarının sorumlu olduğunu söyledi.

Miraç Çınar yaptığı yazılı açıklama, AK Parti iktidarında tüm imkanlara rağmen halkın gözünü boyamaktan ileri giden bir çalışması olmadığını belirterek “Kurulduğu günden bugüne her kademesindeki yetkililerin bulundukları her ortamda sahip oldukları belediyelerin uygulamalarına parmak basarak bunla övünen AKP kurmayları elindeki tüm imkanlara rağmen bugüne kadar ilçemize halkın gözünü boyamaktan öte hiçbir çalışma yapmamış ve katkı sağlamamıştır” dedi

Yıldızlı’ya üstgeçit yapılmamasını da eleştiren Çınar “Bir süredir Yıldızlı Güven Hastanesi önünde yapılması planlanan üstgeçidin bugüne kadar hayata geçirilememesi Yıldızlı Belediye Başkanı ve Trabzon Belediye Başkanının toplum için ne kadar duyarsız olduklarını göstermektedir. Üstgeçit yapılacak olan alanın üst kısmında birçok site ve yaşam alanı varken hastanenin de yapılmasından sonra oluşan kazalar ve ölümlerin sebebi önce Yıldızlı Belediye Başkanı’nın sonra her ortamda kendini siyaset üstü gören Trabzon Belediye Başkanı’ndadır. Başkanlardan yapılacak üstgeçit in neden yerine yapılamadığını buna hangi binaların veya kişinin karşı çıktığını ve neden bu kişilerin rızalığı alınarak bu geçit in yapılması gerektiğini topluma açıklamalarını bekliyoruz” dedi.

Hukuk devletinde toplumun ihtiyaçlarının daha önemli olduğunu ifade eden Miraç Çınar “Hukuk devletinde önemli olan toplumun ihtiyaçlarımı dır, yoksa önemli olan  kişilerin menfaat veya çıkarlarımıdır bilmek istiyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi olarak bu belediye başkanlarından üstgeçidin uygunluğu ile görüşlerin kimlerden alınması gerektiğini bu görüşler doğrultusunda ihtiyaca binaen uygun görülen yerin neden değiştirilmeye çalışıldığını ve kimin itiraz edip nasıl bilmedikleri halde bu yeri ihtiyacın dışında bir yere taşımaya çalıştıklarını Trabzon kamuoyuyla paylaşmalarını bekliyoruz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset