Urfa'da Yakayı Ele Verdi

Urfa'da Yakayı Ele Verdi

Urfa'da Yakayı Ele Verdi

Trabzon'un Akçaabat ilçesinde Fatma. K. İsimli şahsı telefon ile arayan dolandırıcılar,  kadının 185 bin lirasını alarak kayıplara karışan şahıs Bekir Çelikkol Urfa’da yakalandı.

Akçaabat'ta ev hanımı Fatma.K'yi telefonla arayan dolandırıcılar kendilerini polis olarak tanıtıp " Reina saldırganının evinde yapılan aramada eşinin adının çıktığını iddia ederek kadını bankaya yönlendirdi. Banka hesabından önce 90 bin TL çeken ev hanımı, parayı Akçaabat Sahil Parkı'nda bir elektrik panosunun altında bıraktı. İkinci kez kadını arayan dolandırıcılar tekrar bankaya yönlendirdikleri kadının 95 Bin TL daha çekerek Ortahisar ilçesi Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi karşısındaki otoparkta bulunan bir kamyonetin tekerinin yanına bırakmalarını sağladı. Toplamda 185 bin lira dolandırıldığını anlayan Fatma.K'nin işçi olan eşi bir süre önce İstanbul'daki evini satarak Akçaabat'ta yerleştiği öğrenildi.

Akçaabat İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı araştırmalar sonucunca mağduru arayan şahısın, telefon numarasının Urfa’dan arandığını tespit etti. Urfalı şahsın Trabzon’da bir ortağı olduğunu belirlemesi üzerine, harekede geçen ekipler, Trabzon’daki ortağını bularak şahsın kimliğini Urfa Emniyet Müdürlüğü'ne bildirdi.

Urfa’da gözaltına alınan Bekir Çelikkol'un üzerinden 20 Bin lira çıktığı ve geri kalanın parayı ise ortaklarına verdiği belirlendi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler