Uraloğlu için Kim, Ne Dedi?

Uraloğlu için Kim, Ne Dedi?

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Trabzon Milletvekili Aday Adayı Abdulkadir Uraloğlu’nu bazı siyasi ve iş adamları anlattı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Trabzon Milletvekili Aday Adayı Abdulkadir Uraloğlu’nu bazı siyasi ve iş adamları anlattı. İşte siyasi ve iş adamlarının ağzından Abdulkadir Uraloğlu…

ALİ RIZA AKDENİZ / TRABZON AK PARTİ ESKİ İL BAŞKANI

Abdulkadir URALOĞLU dürüst, çalışkan, kendini geliştiren bir kardeşimizdir. Bizim onun hakkında söylediklerimizden çok kendisinin bürokrasi hayatında yaptıkları ona iyi birer referanstır. Kısacası seçilmesi halinde üstleneceği görevi layıkıyla yapacağına inandığım kardeşlerimizden bir tanesidir.

BEKİR BÜLBÜLOĞLU / İŞ ADAMI – ESKİ SİYASETÇİ

Abdulkadir Bey’e bürokrasi hayatında ki Samsun, Trabzon, İzmir çalışmalarından dolayı teşekkür etmek istiyorum. Gittiği her yere hizmet katmıştır. Bulunduğu hizmet döneminde Trabzon’a hizmetleri örnektir; Samsun döneminde icraatları birer övünç kaynağıdır. Bu noktada göğsümüzü kapartan bir arkadaşımızdır.

Trabzon’un öz evladıdır. AK Parti listesinde kesinlikle olmasını istediğim bir kardeşimdir..  Abdulkadir Bey’i çok seviğimi söyleyebilirim yanlı değil tarafsızım. Trabzon’a hizmet edecek birisidir. Bu noktada seçilmesi durumunda Trabzon’a verilen hizmetler başarıyla gider.

Genç yaşına rağmen kendisini çok iyi yetiştirmiştir. Zaten iyi bir konumda seçilirse Trabzon’a hizmet edeceğine inancım sonsuzdur.

Bürokraside elini taşın altına koyanı ben severim Abdulkadir Bey’de onu çok iyi yapıyor. Çıktığı bu yolda Allah utandırmasın.

HASAN BASRİ HATİPOĞLU / YOL İŞ ESKİ SENDİKA BAŞKANI-ORTAHİSAR İLÇE YÖN.KURULU ÜYESİ

1976 yılında Karayollarına girdim. 1980 de ise profesyonel sendikacılığa başladım. O zamanlar Abdulkadir bey  Erzurum da yapım şefi görevini yapıyordu. Bana Erzurum da ki arkadaşların aynı ifadeleri şu “ Genç yaşta bize babalık etti, ona sahip çıkın yolu açık olsun” dediler.

Abdulkadir URALOĞLU Trabzon 10. Bölge Müdürlüğü Yardımcılığı görevine atandı. Burada ki başarısının ardından Samsun, Kayseri, İzmir de Bölge Müdürlüğü yaptı. projleriyle gayretli çalışmaları ile ona sahip çıkanları hiç mahcup etmedi.Bulunduğu görevlerde  fazlasıyla hakkı teslim etti daha önemli görevleri hak etti ve ediyor.

Bugün o ifadenin yerini bulması gerekir. Abdulkadir Beyin Trabzon’a vekil Türkiye’ye Bakan olma vakti gelmiştir.

HASAN TAHSİN ÖZTÜRK / IŞIKLAR ESKİ BELEDİYE BAŞKANI

Abdulkadir URALOĞLU Trabzon için en önemli aday adayı olduğunu düşünüyorum. Sadece aday olması değil Trabzon’a Bakan olmasını istiyoruz.

Akçaabat ve Trabzon tarihinin 20 yılına damga vurabilecek, ufku geniş, alçakgönüllü, namuslu milletvekili adayıdır.

HATİCE ÖZTÜRK / ORTAHİSAR BELEDİYE MECLİS ÜYESİ

Abdulkadir Bey çok değerli bir arkadaşımız, kardeşimiz, ağabeyimizdir. Kendisinin Milletvekili Aday Adayı olmasından dolayı çok mutluyuz. Bir Akçaabatlı olarak hep birlikte Abdulkadir Beyi destekliyoruz. İnşallah Rabbim ona Milletvekili ardından Bakan olmayı nasip eder.

Halka çok yakın bir insan. Her an halkla iç içe ve kontakta olan birisidir. Akçaabat’ın da Trabzon’un istediği de bu zaten. Trabzon’umuzun son dönemde Bakan özlemi var. Bu özlemi sonlandıracak ve Trabzon’un sıkıntılarına cevap olabilecek bir vekile ihtiyaç var. Bu da Abdulkadir URALOĞLU olmalıdır.

HİLMİ KÖROĞLU / ÇAYIRBAĞ ESKİ BELEDİYE BAŞKANI

Abdulkadir URALOĞLU mütevazı, düzgün ve gayet çalışkan bir insandır. İnanıyorum ki herkesin derdini dinleyecek ve herkesiin derdine çare bulmaya çalışacak bir arkadaşımızdır.

Rahmetli Mustafa CUMUR’DAN sonra onun izinden gidecek ve onun hizmetlerini devam ettirecektir.

MEHMET ATMACA / AK PART İL YÖNETİM KURULU ÜYESİ

Abdulkadir URALOĞLU başarılı bir bürokrat, vizyon sahibi pozitif bir insan ve Milletvekili aday adayımız. Bu pozitifliğide teşkilatlar tarafından kabul gördü. Seçim çalışmalarına başlayalı bir ay oldu bu kısa sürede tüm teşkilatlarımızda genel bir kabul gördüğünü söyleyebilirim. Bunda da etken Abdulkadir Bey’in samimiyetinden gelmektedir. Trabzon’da gerçekten güzel bir ivme yakaladı. Kendisine başarılar diliyorum. Eğer seçilir de Milletvekili olursa Trabzon’un sahipsiz imajını dolduracağına inanıyorum.

OSMAN ÇAVUŞ / AKÇAABAT AK PARTİ ESKİ İLÇE BAŞKANI

Ben  Abdulkadir Beyi 2003-2004 yıllarından beri tanıyorum. O zamanlar ilçe başkanıydım beraber çalışmalarımız oldu oradan tanıyorum. Tabi daha sonra ülkemizin önemli vilayetlerinde bürokrat olarak görevlendirildi ama aradığım da her zaman ulaşabildim. Gelmeden de Aday Adayı olduğunu öğrendim aradım çok zamandır görüşmemiştik ama aradığım da numarasının aynı olmasından dolayı ayrıca memnuniyet duydum. Numarası yaklaşık on iki senedir değişmeyen biri; demek ki halkta sorunlardan kaçmayan bir kişidir.

Şahsıyla ilgili öyle iyidir böyle iyidir dememe gerek yoktur. Olduğu mevkii ve icraatları bunları ortaya koymaktadır.

ÖMER TOSUN / ESKİ İL GENEL MECLİS ÜYESİ

Abdulkadir Beyi biz 2002 de ki ilk seçimlerde Rahmetli Mustafa CUMUR’LA sohbetini ettiğimiz bir arkadaşımızdır. O zamanlar Erzurum da Yol Yapım Baş Mühendis idi. Ak Parti hükümetinin Trabzon’a atadığı ilk bürokrattır. Bu bölgede çok önemli çalışmalar başarıyla tamamladı.

Halkın teveccühü kendisinin de halkın içinden ayrılmaması Albulkadir Beyi buralara kadar taşıdı. Alçak gönüllü, sevecen, herkesin işine koşan, yirmi dört saat telefonu açık olan herkesin gönlünü kazanan bir arkadaşımızdır. Proje üreten ve uygulayan yanlız bölgemize değil tüm ülkemize faydası olacağına inandığım birisidir.

YILMAZ ANKARA / DÜZKÖY ESKİ İLÇE BAŞKANI

Abdulkadir beye bu çıktığı yolda başarılar diliyorum. Allah bahtını açık eylesin. Rahmetli Mustafa CUMUR gibi hizmet etmeyi nasip eylesin.  Abdulkadir URALOĞLU AK Parti hükümeti tarafından Trabzon’a ilk atanan bürokratlardandır.  O zamandan beri kendisini tanıyorum. Her aradığımızda telefonuna bakan, yollarla ilgili sorunlarımızı ilettiğimiz de çözen birisidir. Düzköy, Çayırbağ, Tonya yolunda çok büyük emekleri vardır. Diğer yollarda da aynı şekilde. Trabzon’a güzel hizmetler yaptı. Samsun’da da aynı şekilde başarılarla dolu bir görev ifa etti. Kısacası gittiği her yerde güzel hizmetlerde imza atmıştır.

Kendisine Allah daha çok ve daha güzel hizmetler yapmayı nasip eylesin.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset