Uraloğlu, halkın arasında dolaşarak destek istiyor.

Uraloğlu, halkın arasında dolaşarak destek istiyor.

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Abdulkadir Uraloğlu, halkın arasında dolaşarak destek istiyor.

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Abdulkadir Uraloğlu, halkın arasında dolaşarak destek istiyor.

7 Haziran’da yapılacak Milletvekiliği seçimleri için AK Parti’den aday adayı olan Abdulkadir Uraloğlu, sokağa inerek vatandaşların sorunlarını dinledi ve destek istedi.

Abdulkadir Uraloğlu vatandaşlara, “ 2023 yılı hedeflerini gerçekleştire bilmek için 2015 yılı seçimi çok önemlidir. AK Partinin hizmet yolunda çıkmış olduğu bu davaya Trabzon’un ve milletimizin tüm teveccühü ile yoluna devam edecektir. Güzel bir ata sözü vardır. “At binenin kılıç kuşanandır.” Bu özellikleri kendimize gördük Trabzon’un evladı olarak sizlerinde söyleminiz ile yola çıktı.”dedi.

Kendisini tanımayanlara Uraloğlu, “ Eğitim hayatını Trabzon’da tamamlamış. 1983 yılında KTÜ inşaat bölümünden mezun olmuş ve kısa bir özel sektör çalışmasından Karayolları camiasına girmiş biriyim. Karayollarında çeşitli hizmetlerde bulundum. Kamu kurumları arasından Karayolları yatkınamaz bir yer varıdır. Bende bur kurumda piştim. Trabzon’da bölge müdürlüğü yardımcılığı yaptım. Bu görev sırasında Trabzon’da ayda 4 bin KM’ye kadar yollar yaptık.”dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler