Ülkücüler yürüyüşe davet etti

Ülkücüler yürüyüşe davet etti

Melikşah Atasoy'dan açıklama

Akçaabat Ülkü Ocakları Başkanı Melikşah Atasoy yaptığı basın açıklamasıyla vatandaşları “Şehitlere Saygı ve Akçaabat’ın Kurtuluşu Yürüyüşü”ne davet etti. Melikşah Atasoy yaptığı basın açıklamasında şunları kaydetti:

Değerli Akçaabatlı hemşerilerim, son günlerde ülkemizin güneydoğu bölgesinde öz yönetim ilanları yapılmakta, hainlere karşı askerimiz ve polisimiz bütün gücü ile mücadele ederek ihanete geçit vermemektedir.

Açılım belası ile verilen tavizler sonucu her gün Şehit haberleri gelmekte anaların gözyaşı dinmemektedir. Medyanın, Türk örf ve adetlerini yıkmaya yönelik yürütmüş olduğu sistematik çalışmalar artarak devam etmektedir. Tüm bu olumsuzluklara rağmen güzel ilçemiz Akçaabatımızın Rus işgalinden kurtuluşunun 98. Yılını buruk da olsa kutlayacağız.

Kıymetli Akçaabatlılar,

Tüm bu yıkım çalışmalarına rağmen Türk milleti şehitlerine sahip çıkmakta, gelişen olayları da sabırla takip etmektedir. Sabrın sonunun selamet olduğuna inanıyor, milli duruşumuzun tezahürü olarak 16 Şubat günü saat 16.00’da "Şehitlere Saygı ve Akçaabat’ın Kurtuluşu Yürüyüşü"ne hepinizi davet ediyorum.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler