Ülkücüler Öğretmenleri Unutmadı

Ülkücüler Öğretmenleri Unutmadı

Akçaabat Ülkü Ocakları 24 Kasım Öğretmenler günü münasebetiyle İlçede bulunan 6 lise 2 ortaokulda görev yapan öğretmenleri ziyaret ederek Öğretmenler günlerini kutladı.

Akçaabat Ülkü Ocakları 24 Kasım Öğretmenler günü münasebetiyle İlçede bulunan 6 lise 2 ortaokulda görev yapan öğretmenleri ziyaret ederek Öğretmenler günlerini kutladı.

‎Akçaabat ‪Ülkü Ocakları Eğitim Seminer Birimi Başkanı Mahmutcan Yunusoğlu, Sosyal Faaliyetler Birimi Başkanı Adnan Karataş, Mahalle teşkilatları Birimi Başkanı Davut Furkan Şahin ve Ortaöğretim Birimi Başkanı Murat Seyis'ten oluşan heyet 24 Kasım Öğretmenler günü münasebetiyle İlçede bulunan 6 lise 2 ortaokulda görev yapan öğretmenleri ziyaret ederek Öğretmenler günlerini kutladı. Ziyaretlerde Öğretmenlere karanfil hediye edildi.

 

Trabzon Ülkü Ocakları Eski İl Başkanı Öğretmen Orhan Mete Şen'i de ziyaret eden Akçaabat Ülkü Ocakları Başkanı Melikşaha Atasoy, şunları kaydetti,

 

"Sözlerime başlarken, görevi başında hainler tarafından Şehit edilen öğretmenlerimizi saygı ile anıyorum, Cenab-ı Allah mekanlarını Cennet eylesin. Öğretmenlik mesleği kutsal bir meslektir. Yurdumuzun uzak köşelerinde köy okullarında her türlü imkansızlığa rağmen mücadele eden öğretmenlerimize selam gönderiyorum. Vatanımızın birliği, milletimizin refahı eğitimden geçmektedir. Eğitim bir toplumun en önemli meziyetidir. Özellikle son yıllarda gençlik üzerinde etkili olan uyuşturucu ve alkol belası yine eğitim ile çözülmek zorundadır. aksi takdirde Milli şuurdan uzak, kendi kültürüne yabancı, sağlıksız nesillerin ortaya çıkması kaçınılmazdır. Bu manada en önemli görev Öğretmenlere düşmektedir. Biliyoruz ki, Öğretmenlerimiz ellerinden gelenin en iyisini yapmak için gayret sarf etmektedir. Allah onlardan razı olsun. Bu duygu ve düşüncelerle öğretmenlerimizin, gününü kutluyorum"

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler