Ülkü Ocağından Birlik Yemeği

Ülkü Ocağından Birlik Yemeği

Akçaabat Ülkü Ocağı Eğitim ve Kültür Vakfı düzenlediği bayram sonrası yaptığı birlik yemeğinde birçok ismi bir araya getirdi


Akçaabat Ülkü Ocağı Eğitim ve Kültür Vakfı düzenlediği bayram sonrası yaptığı birlik yemeğinde birçok ismi bir araya getirdi. Ocak lokalinde düzenlenen yemeğe MHP İl Başkanı Nihat Birinci, MHP Akçaabat İlçe Başkanı Hüsnü Sevim, Trabzon Ülkü Ocakları Başkanı Ümit Öztürk, İl Genel Meclis Üyesi İsmet Kırali, Akçaabat Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya, Türk Eğitim-Sen Akçaabat İlçe Temsilcisi Niyazi Okumuş, Türk Eğitim-Sen İl Sekreteri Cevat Şal, Söğütlü Belediye Başkanı Metin Gedikli, Şinik Belediye Başkanı Cemil Pehlevan, Işıklar Belediye Başkanı Alişan Bayram, MHP eski ilçe başkanı Serkan Altuntaş, Akçaabat Belediye Meclis Üyesi Hasan Doğan, Kavakmeydan Ülkü Ocağı başkan ve teşkilatı, sivil toplum örgütleri temsilcilerinin yanı sıra eğitim camiasından birçok isim ve çok sayıda davetli katıldı. Kur’an-ı Kerim okunmasıyla başlayan toplantıda, duaların ardından yemek yenildi.

akcaabatulkuocagi-(1).jpg

Yemek sonunda konuşan MHP İl Başkanı Nihat Birinci, “Bu geceyi düzenleyen ve burada bizleri bir araya getiren değerleri başkanımız Fatih Gedikli’yle birlikte yönetim kurulu üyelerine ve katılımcılara teşekkür ediyorum. Ülkü Ocakları gençleri Türklük gururuyla İslam faziletiyle yetiştiren ve partimize kazandıran bir kurumdur. Buradan da Türk siyasetine kazandırır.” diye konuştu.

 

Yemeğe ev sahipliği yapan Akçaabat Ülkü Ocağı Başkanı Fatih Gedikli ise,  Akçaabat Ülkü Ocakları olarak düzenledikleri ve geleneksel hale getirmeyi amaç edindikleri yemeğe uzaktan-yakından katılan herkese teşekkür ederek, “Bayramın verdiği manevi iklimden yararlanmak, kaynaşmak, hasbihal olmak adına bu tür organizasyonları yapma amacı güdüyoruz. Yeni yapılanmayla birlikte İslamî temellere dayandırılmış Türk Milliyetçiliği çerçevesinde küçüğümüzle büyüğümüzle, yaşlımızla gencimizle mücadele edeceğiz. Ortak paydamız olan ilâh-i kelîmetullah fikrinin tecellisi için topyekün gayret göstereceğiz. Cenab-ı Allah’tan bu birlikteliğin hayırlara vesile olmasını niyaz ediyor, davetlilere şükranlarımı sunuyorum.” şeklinde konuştu. Gedikli, son olarak devletimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıldönümü olması dolayısıyla sözlerini şöyle tamamladı, “Bugün Ulu Önder Atatürk’ün 73’üncü ölüm yıldönümü olmasıyla O’na, silah arkadaşlarına ve aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum.”

 

akcaabatulkuocagi-(2).jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler