Ülkü Ocağından Anma

Ülkü Ocağından Anma

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kurucu Genel Başkanı ve Ülkücü Hareket’in önder ismi Alparslan Türkeş vefatının 15. yıl dönümünde Akçaabat'ta anıldı.

 


Akçaabat Ülkü Ocağı Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından ilçenin merkezinde vatandaşlara tatlı dağıtımı gerçekleştirildi. Fatih Gedikli’nin başkanlığındaki Akçaabat Ülkü Ocağı’nın tertip ettiği organizasyona, Söğütlü belediey başkanı Metin Gedikli, Şinik belediye başkanı Cemil Pehlevan, MHP İlçe Başkanı Miraç Çınar, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya ve çok sayıda vatandaş katıldı. Açılış konuşmasını yapan Akçaabat Ülkü Ocağı Başkanı Fatih Gedikli, MHP Kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş’in vefatının 15. yıldönümünde, O’nu unutmadan yola devam ettiklerini belirterek, “Türk insanın Birlik beraberliğe bu kadar ihtiyaç duyduğu bu dönemde bu bağın bize sağlanmasında ona bir kez daha ihtiyaç duyuyoruz. Türk dünyasının duaları her zaman olduğu gibi bu gün de onunla; Türk Gençliği her zaman olduğu gibi bugün de onunladır.” dedi.

Alparslan Türkeş’in ölümünün 15. yıl dönümünde Akçaabat Ülkü Ocağı olarak O’nu unutmadıklarını kaydeden Gedikli, “Tüm dünyaya haykırıyoruz. 15 yıl önce parolamız: “Başbuğlar ölmez”di. Bu gün de aynı parola ile geleceğe;  bölücülere, hainlere, satılmışlara karşı savaşmaya devam ediyoruz. Gelecek bizimle şekillenecek; gelecek Ülkücülerle aydınlanacak. Bugün dualarımız ve tekbirlerimiz Başbuğumuz içindir.” sözlerini sarf etti.

Gedikli sözlerini şu şekilde tamamladı, “Ülkü Ocağı olarak Çanakkale’den sonra milli ve manevi olarak verilen en büyük mücadelenin neferleriyiz. Bunun bilinciyle ve hassasiyetiyle yol yürümeye devam ediyoruz. Bu yolun kutsallığını ve yüceliğini bize anlatan bu yolda bize öncü olan merhum Başbuğ’umuza şükranlarımızı sunarak onu tekrar duayla yad ediyoruz. Unutulmamalıdır ki acımız ilk gün ki kadar derin ve yıkıcıdır.”

Yaklaşık 2 saat devam eden proğramda Fatih Parkı’nda bulunan Dev Led Ekran’dan Alparslan Türkeş ile ilgili film gösterisi de yapıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset