Ülkü Ocağı Askere Gönderdi

Ülkü Ocağı Askere Gönderdi

Akçaabat Ülkü Ocağı Eğitim ve Kültür Vakfı’nca askere gidecek olan gençlere program düzenlendi.

 

Ocak binasında bir gece önce Kur'an-ı Kerim okunarak başlayan program bir sonraki gün,askere gidecek olan M. Şevki Akbulut(Isparta) Abdullah Kavanoz (Isparta) Samet Kaba (Sivas) Alperen Atasoy (Erzincan) Ocak binası önünde toplanan kortej davul zurna eşliğinde Atatürk parkına son olarakta İlçe terminaline kadar geldi. Burada horon ve çeşitli halk oyunları oynanarak askerlere moral verildi.

Akçaabat Ülkü Ocağı Başkanı Melikşah Atasoy, Akçaabat Ülkü Ocağı yöneticileri, MHP Eski İlçe Başkanı Osman Akbulut, Asker aileleri, Şinik eski Belediye Başkanı Cemil Pehlevan da hazır bulundu.

Duygusal anların yaşandığı program askerlerin otobüslerle uğurlanması ile son buldu.

Askerlerin uğurlanması nedeniyle Akçaabat Ülkü Ocağı Başkanı Melikşah Atasoy'un yaptığı açıklamada “Ana ocağından, asker ocağına gidecek olan kardeşlerimiz en iyi şekilde askerliklerini yapacaklardır. Vatanın selameti milletin birliği ve ezanın susmaması için vatani görevlerini yapacak olan tüm askerlerimize Cenab-ı Allah'tan güç, kuvvet ve azim diliyorum. Allah memleketimize göz diken hainlerin ve işbirlikçilerinin kurdukları tuzakları inşallah başlarına yıkacaktır. Türk gençliği kalbinde ki İman ile her türlü belalardan musibetlerden Türk Vatanını koruyacaktır. Cenab-ı Allah kahraman Türk ordusuna zeval vermesin” dedi.

akcaabat-ulku-ocagi1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler