Ulaşımda Sınırlar Genişledi

Ulaşımda Sınırlar Genişledi

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı UKOME tarafından 14.05.2015 tarihinde alınan karar ile yeni hız limitleri belli oldu.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı UKOME tarafından 14.05.2015 tarihinde alınan karar ile yeni hız limitleri belli oldu.

 UKOME’den yapılan yazılı açıklamada bölgeler açıklanarak hız limitlerine şu şekilde yer verdi; *Yeni Devlet Sahil Yolu’nun Akçaabat- Rize istikameti ( Güney Yolu ) yönü için; Akyazı Yol ayrımından başlayıp Pazarkapı ayrımı öncesi sığınma cebi çıkışına kadar ve Çömlekçi kavşağı çıkışından başlayıp Pelitli M.T. A Bölge Müdürlüğü yol ayrımı öncesinde bitirilmesine,  *Rize –Akçaabat istikameti ( Kuzey Yolu ) için ise;  Pelitli M.T. A Bölge Müdürlüğü yol ayrımında başlayıp çimento fabrikası karşısı deniz tarafındaki sığınma cebi çıkışında bitimine kadar ve Çömlekçi Tünel çıkışı Pazarkapı yol ayrımından başlayıp Akyazı İl Yolu ayrımı çıkışında bitirilmesi, Yukarıda belirtilen yol kesimlerinde, otomobil cinsi araçlar için hızının 32km/s’e kadar arttırılması, minibüs, otobüs, panelvan, kamyonet ve kamyon tipi araçlar için ise 20 km/s’e kadar artırılması ve bunun dışında kalan diğer araç cinsleri için herhangi bir artış yapılmayarak yönetmenlikte belirtilmiş hız değerlerinin aynı kalması yönünde” karar verilmiştir. Yukarıda belirtilen yol kesimleri için arttırılan hız limitleri ile birlikte otomobil cinsi araçların 82 km/s olarak, minibüs, otobüs, panelvan, kamyonet ve kamyon tipi araçların 70km/ s olarak Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı Ulaştırma Koordinasyon Merkezi tarafından belirlendiği ifade edildi.  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler