Uğurlu'da  Şiir Dinletisi

Uğurlu'da Şiir Dinletisi

Uğurlu İlköğretim Okulu Sosyal faaliyetler kapsamında bu yıl da farklı bir etkinlikle velilerin karşısına çıktı.

Öğrenciler, Öğretmenleri Alican Alkan yönetiminde “ Annelere Özlem” ifade eden şiirleri ustaca okuyarak izleyenlere duygulu anlar yaşattılar.

 

Programa katılan Akçaabat Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Köse, Derecik Belediye Başkanı Ali Ulusoy, okul müdürleri, öğretmenler ve çok sayıda veli katıldı.


Okul öğrencilerinden, Edanur Algan, Emre Baş, Şeyma Kuzur, Salih Kaan Yılmaz, İlkay Topçu, Yaren Gül, Mervenur Yılmaz, Özge İleli, Bedir Babul, Hünsa Kanlı, İrem Aydın,  Betül Kanlı, Bahar Ayrdın, Murat Babul ve  Efnan Gül sisimi öğrencilerin okuduğu biribirinden güzel şiirler izleyicilere duygulu anlar yaşattı.

 

Geceye izleyici olarak katılan bütün annelere çeşitli hediyeler verilirken, en çok kitap okuyan anneye ise çeyrek altın hediye edildi.

 

Programda konuşan Ali ULUSOY “ Uğurlun İlköğretim Okulumuz hazırladığı bu güzide programla bizlere duygulu anlar yaşattılar. Emeği geçen okul idaresine, öğretmen ve öğrencileri tebrik ediyorum” dedi.

 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih KÖSE de “Uğuru ilköğretime, Uğurlu ellerin dokunduğu belli, ben programda emeği geçen bütün arkadaşlarımı ve öğrencileri tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler