Uçarsu'daki  Kayıp Şahıs

Uçarsu'daki Kayıp Şahıs

Uçarsu Köyü Muhtarı Yaşar Ulusoy, kaybolan Süleyman Demir’in ailesinin köylerinde yaşamadığını ve yaklaşık 1 yıl önce köyden ayrıldıklarını belirtti.

 

Uçarsu Köyü Muhtarı Yaşar Ulusoy, kaybolan Süleyman Demir’in ailesinin köylerinde yaşamadığını ve yaklaşık 1 yıl önce köyden ayrıldıklarını belirtti.

 

Akçaabat Uçarsu'da yaklaşık 18 ay önce kaybolan ve yapılan tüm aramalara rağmen hakkında sağ ya da ölü olduğuna dair herhangi bir bilgiye ulaşılamayan Süleyman Demir’in ailesinin yaşadığı köyün muhtarı Yaşar Ulusoy, ailenin köyden 1 yıl önce İstanbul’a göç ettiğini ve ikametlerini de gittikleri yere aldırdıklarını belirtti. AA muhabirine açıklama yapan Uçarsu köyü Muhtarı Yaşar Ulusoy, ailenin 1 yıldır köy ile hiçbir bağlantılarının olmadığını belirterek “kaybolan Süleyman Demir’in eşi ve çocuğu köyümüzden ayrılmış ve ikametlerini de gittikleri yere almışlardır. İstanbul’a yerleştiklerini duyduk. 1 yıldır bu aile ile herhangi bir bağlantımız olmamıştır. Yaşayıp yaşamadıkları hakkında da bilgiye sahip değiliz. Sanırım izlerini kaybettirmek istiyorlar” dedi.

 

Öte yandan kaybolan ve güvenlik kuvvetlerince aranmasına devam edilen Süleyman Demir’in ailesi uzun süre ulusal yayın yapan televizyon kanallarına çıkmı, Akçaabat'ı küçük düşüren gelişmeler yaşanmasına nedn olmuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler