Tütünspor’dan Anlamlı Turnuva

Tütünspor’dan Anlamlı Turnuva

Akçaabat Tütün spor Kulübü, Akçaabat Milli Eğitim Müdürlüğü ve Akçaabat Belediyesinin paydaşlığında İlçemizin kurtuluş faaliyetleri kapsamında geleneksel olarak ‘’17 ŞUBAT AKÇAABAT’IN KURTULUŞU SPOR ŞENLİĞİ’’ düzenlenecek.

Akçaabat Tütün spor Kulübü, Akçaabat Milli Eğitim Müdürlüğü ve Akçaabat Belediyesinin paydaşlığında İlçemizin kurtuluş faaliyetleri kapsamında geleneksel olarak ‘’17 ŞUBAT AKÇAABAT’IN KURTULUŞU SPOR ŞENLİĞİ’’ düzenlenecek. Şenlik kapsamında minikler hentbol ve minikler futsal turnuvası ile Nisan ayında futbol turnuvası yapılacaktır.

Tütünspor Kulübü başkanı Fazıl Tüylü düzenlediği basın toplantısında organizasyon hakkında bilgi verdi. Bu yıl birincisi düzenlenecek olan ‘’Spor Şenliği’’ni kendilerini Akçaabat sporuna adamış ve aramızdan ayrılan, Ö. Kadir ÖZCAN, Kazım KOLOT, İbrahim AYVAZ ve M. Selami YARDIM merhumların aziz hatırasına ithaf ettiklerini söyledi.

Tüylü yarınlarımızın teminatı gençlerimizin fiziksel, zihinsel ve duygusal yeteneklerinin geliştirilmesine, hareket kabiliyetlerini anlama ve değerlendirmelerine, aktif yaşam stili kazanmalarına, entelektüel gelişime katkı sağlamalarına, kendine güvenlerini ve yaratıcılıklarını geliştirmelerine katkı sağlamak ve yaşamın bir benzeri olan birlikte çalışmak, üretmek, rekabet, kazanma, kaybetmeyi hazmetme gibi beceriler kazandırmak amacında olduklarını sözlerine ekledi. Müsabakalar Akçaabat Belediyesine ait festival alanında yer alan spor salonunda yapılacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor