Tütünspor Tek Yürek

Tütünspor Tek Yürek

Tütünspor Tek Yürek

Akçaabat'ın köklü kulüplerinden Tütünspor camiası bayramda bir araya geldi.

Akçaabat'ta futbolun yanı sıra hentbol, boks, atletizm ve güreş branşında faaliyet gösteren Akçaabat Tütünspor camiası, ramazan bayramı dolayısıyla bir araya geldi. Kulüp lokalinde gerçekleşen bayramlaşma törenine, Başkan Erhan Nadir'in yanı sıra, eski ve yeni yöneticiler, sporcular ve kulübe gönül vermiş isiler katıldı.

Bayramlaşam töreninde konuşan Başkan Erhan Nadir,  Tütünspor'u en iyi temsil etmek için gayret göstereceklerini ifade etti.  Sprocuların ve katılımcıların bayramlarını tebrik eden nadir başkan Nadir "Köklü geçmişe sahip olan Tütünspor kulübümüze kuruluşundan itibaren hizmet eden bütün başkan, yönetici, sporcu ve hocalarımıza teşekkür ediyor ve hepsini saygıyla anıyorum.Ahirete intikal etmiş olanlara Allah'tan rahmet diliyorum" dedi.

Tütünspor bayrağını en yükseğe çıkarmak için gayret göstereceklerini ifade eden Başkan Erhan Nadir "Yeni sezonda hocalarımız, sporcularımı ve yönetim kulu olarak tek düşüncemiz Tütünspor bayrağını en iyi yere taşımak olacaktır. Bu bayrağı temsil etmek için var gücümüzle çalışacağız.Tütünspor olarak hız kesmeden yolumuza devam edeceğiz. Yeni sezonun şimdiden hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Başkan Nadir, yeni sezonda, A Takımda İsmail çelik, U14 ve U 15 takımında Adem Çak, U16 ve U17 takımında İbrahim Eraydın ve hentbolda ise Sinan Akçay hocayla yola devem edeceklerini ifade etti.

tutunspor-tek-yurek1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor