Tütünspor Kongresi Yapıldı

Tütünspor Kongresi Yapıldı

Yeşil-Sarılı ekip yeni yönetimini belirlerken başkan ilerleyen günlerde netleşecek

 

 

 

Geçtiğimiz sezon 1. Amatör Küme’de şampiyonluğu son hafta kaçıran Akçaabat Tütünspor yeni sezona yeni yönetimi ile girdi. Yeşil-Sarılı ekip dün kulüp lokalinde kongresini gerçekleştirdi. 21 kişilik bir Yönetim listesinin oluştuğu kongrede başkan ilerleyen günlerde bu kişiler arasında seçilecek. En son Akçaabat Sebatspor’da Asbaşkanlık yapan Rıza Özer’in de yönetime girdiği Akçaabat Tütünspor’da ismi daha önce başkanlık için geçen Zeki Topsakal da listede yer aldı. Eski Başkan Metin Kazancıoğlu’nun yeni dönem için başkan olmayacağını açıklamasının ardından gözler 53. yılını kutlayacak olan kulübün yeni başkanının kim olacağına çevrildi.

 

Dün yapılan kongrede 21 kişilik yönetim listesinde şu isimler yer aldı: Zeki Topsakal, Cahit Kasap, Rıza Özer, Atilla Sivrikaya, Kazım Tüylü, Kemal Parlayan, Hasan Çelik, Zeki Gaydan, İbrahim Saffet seyis, Hüseyin Yılmaz, Ömer Alış, Hacı Hasan Akbulut, Metin Topal, Fatih Usta, Alper Nuhoğlu, Kadir Topal, Rıfat Topal, Kibar Özdemir, Sait Güner, Ali Akın.

Kongrede yapılan konuşmalarda Akçaabat Tütünspor’un olağan kongrede sahiplenilmesinin son derece önemli olduğu belirtilerek: “Akçaabat’ın önemli bir değeri olan Tütünspor’a sahip çıkmak herkesin görevidir. Kulübümüzü her zaman maddi ve manevi yönden verilen desteklerle en iyi noktaya taşıyabiliriz” ifadelerine yer verildi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor