Tütünspor Kongre Yaptı

Tütünspor Kongre Yaptı

Tütünspor, olağan genel kurul toplantısını gerçekleştirdi

Akçaabat Sebatspor’dan sonra ilçemizin en köklü amatör spor kulübü olan Tütünspor, olağan genel kurul toplantısını gerçekleştirdi. Kuruluşunun 59. yıldönümünü kutlayan Akçaabat tütünspor’un kulüp binasında gerçekleştirdiği genel kurul toplantısında mevcut başkan Fazıl Tuylu güven tazeleyerek yeniden kulüp başkanı oldu.

195 kayıtlı üyesinden 65’inin katılımı ile 24 Temmuz Pazar günü gerçekleştirilen genel kurul toplantısında divan başkanlığını Zeki Topsakal, başkan yardımcılığını Ömer alış, kâtipliği de Ömer Şentürk yaptı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklâl Marşı’nın okunmasıyla başlayan genel kurulda ilk olarak yönetim kurulu faaliyet raporu okundu ve ibra edildi. Mali raporunda da okunarak ibra edilmesinin ardından tüzük değişikliği için görüşmelere geçildi. Genel kurul, tüzük değişikliğinin ertelenmesine karar verdi.

tutunspor-kongre-yapti1.jpg

Gündemin son maddesi ise seçim oldu.

Tek liste ile gidilen seçimde kulübün organlarında şu isimler görev aldı:

Yönetim Kurulu: Fazıl Tuylu, Erhan Nadir, Hürrem Aydın, Kadir Topal, Hava Seyis, Ömer C. Yomralıoğlu, Ali Güngör, Alper Kalkışım, Özkan Aslan, Salih Küçük, Mustafa Kirici, Cengiz Bölükbaşı, Aytekin Demirci, Osman Kalyoncu, Haydar Boğuşli (Asıl), Kayıhan Gedikli, Serkan Şahin, Faruk Birinci, Nuri Aydın, Ahmet Çiftçi, Yılmaz Bölükbaşı, Numan Yomralıoğlu (Yedik).

Denetleme Kurulu: Mehmet Saltoğlu, Baki Yorulmaz, Ömer Derviş Kazancıoğlu (Asıl), Mehmet Bülbüloğlu, İlyas Şal, Abdullah Karahasan (Yedek).

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor