Tütünspor Çalışmalara Başladı

Tütünspor Çalışmalara Başladı

Trabzon süper Amatör küme ekiplerinden Akçaabat Tütünspor, Akçaabat Sebatspor sahasında sezon açılışı yaparak sahaya indi.

Bütün yöneticilerin bir arada olduğu sezon açılışında Sarı-Siyahlılar adeta gövde gösterisi yaptı. Örnek bir takım olacaklarını ve ligde üst sıraları hedeflediklerini söyleyen Kulüp Asbaşkanı Zeki Topsakal yaptığı açıklamada; “2011-2012 sezonunu açmış bulunmaktayız. Hedefimiz bu sezonda Trabzon amatör liginde güzel futbol, centilmen futbol ve alkışlanan bir futbol takımı olmak. Bunun yanında profesyonel takımlara futbolcu vermek. Transfer sezonunda bünyemizden iki sporcumuz Arsinspor’la anlaştı. Hedefimiz bu sayının daha artması. Kulübümüzde oynamak isteyen dışarıdan gelen genç arkadaşlar var, şartlarımıza uygun olursa bu genç arkadaşlarımızı bünyemize katacağız” diye konuştu.

 

tutunspor2.jpg

Akçaabat Tütünspor’un kulüp Asbaşkanı Zeki Topsakal, Trabzon amatör kulüplerinin derin yarası olan saha imkânsızlıklarına değinerek, Akçaabat’ta amatör kulüplerin yanı sıra Akçaabat Sebatspor’un da yeterli idman sahası olmadığı belirterek, “Akçaabat’ın futboldaki geri kalmasının sebeplerinden en büyüğü ekonomik şartlardır. Bunun yanında çalışma sahalarının olmaması da en büyük etkenlerden bir tanesidir. 14 amatör takımın idman yapacak sahası yok. Belediye başkanımızdan Kireçhane’deki sahanın biran önce yapılmasını istiyoruz. Eski Akçaabat belediye başkanı olan Ali Türen Öztürk’e maddi ve manevi yönden bize destek verdikleri için çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Spor