Turnuvada Finalin Adı Belli Oldu

Turnuvada Finalin Adı Belli Oldu

Kirazlık – Koçlu mahalleleri futbol turnuvasında finalin adı belli oldu.

Kirazlık – Koçlu mahalleleri futbol turnuvasında finalin adı belli oldu.

Dün akşam dört takım arasında final için kıyasıya bir mücadele sergilendi. Kirazlık – Koçlu mahalleleri arasında bu yıl üçüncüsü düzenlenen yaz futbol turnuvasında kupanın sahibi belli oluyor. Akçaabat Harmancık Halı Sahasında oynanan yarı final müsabakalarında rakiplerini yenerek adını finale yazdıran 1461 Kirazlık ile Ay Yıldız Spor şampiyonluk için sahada yerini alacak. Yarı final müsabakasında Koçlu Gençlik ile kıyasıya bir mücadele sergileyen Ay Yıldız spor sahadan galip ayrılırken turnuvanın diğer karşılaşmasında ise 1461 Kirazlık,  Prestij Rent A Car’ı zor da olsa yenerek geçen yıl ulaştığı şampiyonluğa bu yıl da ulaşmak istiyor. Harmancık halı sahada yarın saat 19.30 da oynanacak olan zorla karşılaşmayı Trabzon Bölge hakemlerinden Selman Yılmaz yönetecek.

Organizasyon komitesi başkanı Osman Başocak, zevkli ve heyecanlı müsabakaların oynandığı bir ay süren bu turnuvanın sonuna gelindiğini belirterek, “Gençlerin ortaya koyduğu mücadele kazanma hırsı ile bir birlerine olan saygı ve sevgi, turnuva boyunca devam etmesi beni mutlu etmiştir. Bu gençlere bir araya getirerek onlara hem spor yaptırmak hem de bir birleri ile kaynaşmalarını sağlamak adına anlamlı bir organizasyon olduğuna inanıyorum. Kaybedenin olmadığı bir organizasyonu daha sonlandırmanın gururunu yaşadıklarını anımsatarak tüm sporculara ailelerini ve müsabakaları izlemeye gelen sporseverleri canı gönülden kutluyorum.” dedi.

musabaka1.jpg

Başocak, yarın ki müsabakada dereceye giren sporcuların yanı sıra en iyi kaleci, en centilmen oyuncu ve turnuvanın futbolcusuna çeşitli hediyeler takdim edileceğini tüm sporseverleri Harmancık Halı Daha da oynanacak olan spor müsabakasına beklediklerini söyledi.

musabaka2.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler