Türkoğlu,"Çok iyi maç oldu"

Türkoğlu,"Çok iyi maç oldu"

Araklıspor'u 3-0 yenen Akçaabat Sebatspor da, teknik direktör Fethi Türkoğlu, iyi futbol ile iyi bir sonuç elde ettiklerini söyledi.

 

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu'nda sahasında Araklıspor'u 3-0 yenen Akçaabat Sebatspor da, teknik direktör Fethi Türkoğlu, iyi futbol ile iyi bir sonuç elde ettiklerini  söyledi.

 

 

            Türkoğlu, yaptığı açıklamada, Araklıspor karşısında çok iyi bir  mücadele ortaya koyduklarını, verilen bu özverili mücadelenin karşısında da 3 puan aldıklarını belirtti. Türkoğlu “Göreve geldiğimizde tüm maçların final havasın içerisinde geçeceğini belirtmiştik. Ve öylede oluyor. Bir puan kaybeden bir takımın çok şey kaybettiği bir ligdeyiz. Bu düşünce ile maçlara hazırlandık.Sakat ve cezalı futbolcularımızın çok olmansa rağmen mücadele ettik. İki takımda önemli pozisyonlar buldu. Taraftarlarımızın da desteğini alarak maça ağırlığımızı koyduk ve 3 puanı üç golle almayı başardık” dedi

 

 

            Görevde oldukları son dört karşılaşmada 9 puan aldıklarını ifade eden Türkoğlu “iyi bir çıkış yakaladık, ancak henüz iş bitmiş değil Şimdi çok daha önemli Erzincanspor deplasmanına gideceğiz.  Araklıspor karşısında ortaya koyduğumuz futbolu Erzincan deplasmanında da gösterdiğimiz takdirde istediğimiz sonucu alacağımıza şüphemiz yok” dedi

            Türkoğlu, Trabzon takımlarından bir takımın küme düşmesinin kesin olduğunu bunun da üzüntü verici olduğunu ifade etti.

  

          SİVRİKAYA'DAN TEŞEKKÜR

 

     

         Akçaabat Sebatspor yönetim kurulu üyesi ve stadyum sorumlusu Yaşar Sivrikaya, Araklıspor karşılaşmasında tribünlere gelerek Sebatspor’a destek veren herkese teşekkür etti. Sivrikaya "Maç öncesi 2 bina yakın bildiri dağıtarak taraftarı maça davet ettik. Bizleri kırmayarak Sebatspor’a destek olanlara teşekkür ediyorum. Onlar arkamızda olduğu sürece Sebatspor’un başaramayacağı iş yoktur "dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Spor