Türkoğlu  sonuçtan memenun

Türkoğlu sonuçtan memenun

Değirmenderespor'u 3-1 yenen Akçaabat Sebatspor'da, teknik direktör Fethi Türkoğlu, ligde kalma adına çok önemli 3 puan aldıklarını söyledi.

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu'nda sahasında Değirmenderespor'u 3-1 yenen Akçaabat Sebatspor'da, teknik direktör Fethi Türkoğlu, ligde kalma adına çok önemli 3 puan aldıklarını söyledi.


Türkoğlu, yaptığı açıklamada, maça kendileri için kritik öneme sahip olduğunu bilerek çıktıklarını belirterek, ''Karşılaşma bizim için ligde var olma, rakibimiz içinse üst sıralara çıkış maçı olarak görülüyordu. Oyuna iyi başladık ve ilk pozisyonları da bulan ekip biz olduk. Eksiklerimize rağmen iyi bir futbol ortaya koyduk'' dedi.


Centilmence bir oyunla ligde kalma adına çok önemli 3 puan aldıklarını ifade eden Türkoğlu, ''Futbolcularımız, canla başla mücadele ediyor. Taraftar desteğini de arkamızda hissettikten sonra istediğimiz sonuçları alırız. Artık her maça final olarak bakıyoruz. Ciddiyetimizi ve hırsımızı sahaya yansıtırsak, kalan 3 maçımızdan galibiyetle ayrılırız'' diye konuştu.


Deriş ALTUNTAŞ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Spor