Türkoğlu Hedefsiz olmaz dedi

Türkoğlu Hedefsiz olmaz dedi

Akçaabat Sebatspor’daki teknik direktörlük görevini 31 Mayısta bırakacak olan Fethi Türkoğlu, Sebat'ta halledilmesi gereken sorunların olduğunu söyledi.

Akçaabat Sebatspor’daki teknik direktörlük görevini 31 Mayısta bırakacak olan Fethi Türkoğlu, Sebat'ta halledilmesi gereken sorunların olduğunu söyledi. Yeni sezon için kulüpten yeni teklif almadığını belirten Türkoğlu, “Ben henüz teklif almadım. Yani böyle bir konuda gündeme gelmedi. Sadece söylentiler var. Zaten bende hedefsiz bir yerde olmam
Ancak Mukavelesi biten futbolcularımız var. Bunun yanı sıra Zafer Trabzonspor'a, gitti. Emre, Kenan, Nejdet gibi futbolculara takım içersinde öne çıkan isimler. Bu isimlere de bir çok kulüpten teklifler geliyor. Ama önce Sebat'ın ligdeki hedefini açıkça belirlemesi geriyor. Sebat Cumhuriyetle yaşıt bir kulüp. Hedefsiz bir A.Sebat olmaz” dedi



Trabzon’da Olmak Ayrıcalıktır

Trabzon'daki tüm futbolcuların hedefinin Trabzonspor'da oynamak olduğuna değinen Türkoğlu “Oyuncu ve Antrenör için Trabzonspor'da olmak ayrıcalıktır. Bu bir yetenek ve kapasite meselesi. Trabzon'da herkes top oynar, ama herkes futbolcu olamaz. Futbolcu olabilmesi için, bazı yeteneklerin öne çıkması lazım.100 tane oyuncu arasından, en fazla 3 veya 4 tanesi belki Trabzonspor'da oynar. Herkesin kafasının içinde hep Trabzonspor'da oynama düşüncesi var. Ama oradaki seçiciler ne kadar oyuncuya ihtiyaç varsa o kadarını alıyorlar. Trabzonlu oyuncularında dışarıya transferi de önemli. Ben sadece Trabzonspor'da oynayacağım diye düşünürsek bu iş olmaz.”diye konuştu.

Trabzon Futbol Tarlası

Trabzon Amatör Futbolunun Profesyonel ligdeki 6 takımı futbolcu olarak besleyebileceğinin de altını çizen Türkoğlu ” Oyuncu potansiyeli açısından Trabzon futbolu bu takımları besler. Trabzon'da şu anda 8 profesyonel takımımız var. Kadroların yüzde 95'i Trabzonlu gençlerden oluşuyor. Türkiye'de her kulüpte ya iki tane var ya üç tane Trabzonlu var. Sporcu açısından potansiyel varda, ekonomik alanda sıkıntı yaşanır. Profesyonel ligde mevcut idareciler ekonomik sorunların bir kısmını İddaa’dan gelen paralarla çözebiliyor. Trabzon Futbolunda en büyük sıkıntıyı Amatör Kulüpler çekiyor. Hiçbir gelirleri yok. Trabzon'da insanlarımızın daha çok amatör kulüp ve amatör başkanlara destek vermeli” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor