Türkmen'in Meclis Fırsatı

Türkmen'in Meclis Fırsatı

Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Pulathane İş Merkezi’nin ikinci katını satma işini Temmuz Meclisi’nden geçirmeyi başardı.

8 Adalet ve Kalkınma Partili, 6 Anavatan Partili ve 1 de bağımsız üyenin yer aldığı Akçaabat Belediye Meclisi’nde 4 yılı aşkın bir süredir muhalefetin çoğunlukta olduğu oturumları yöneten Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Mayıs ayında görüşmeye açıp çoğunluk bulamadığı için ertelediği Pulathane İş Merkezi’nin ikinci katını satma işini Temmuz Meclisi’nden geçirmeyi başardı.

AK Parti Grubu’ndan Osman Parlayan’ın umrede olması, Hüseyin Kalıntaş’ın izinli olması ve Cemal Baş’ın da rahatsızlığı nedeniyle oturuma verilen arada terk ettiği Temmuz Ayı Meclis Toplantısı’nda çoğunluğu elde eden Başkan Şefik Türkmen, yazılı gündemde olmamasına rağmen gündeme eklettiği madde ile satış işini yeniden gündeme getirdi ve Meclis’ten satış kararı çıkarttı.

Başkan Türkmen ve 6 Anavatan Partili Meclis üyesinin yanı sıra AK Parti’den İsmail Baytar’ın da satış yönünde oy kullandığı oturumda    AK Partili Hatice Dervişoğlu ve Ali Dinç de çekimser kaldı. Oylamada      AK Partili Bilal Duran ile Hakkı Sivri-kaya ise hayır oyu kullandı. Böylece Belediye Meclisi, Pulathane İş Merkezi’nin otoparkı ve 2. Katının satışı için yetkisini Encümen’e devretti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Siyaset