Türkmen'in Ak Parti Ziyareti

Türkmen'in Ak Parti Ziyareti

Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen AK parti’nin Akçaabat ilçe teşkilatının bayramlaşma törenine katılması farklı yorumlara neden oldu.

Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen Anavatan Partisi’nin il binasındaki bayramlaşma törenine katılmazken AK parti’nin Akçaabat ilçe teşkilatının bayramlaşma törenine katıldı. Bu durum Türkmen’in AK Parti yolunda olduğu yorumlarına sebep olurken hem AK Parti hem de Türkmen bu iddiaları yalanladı. Son yıllarda AK Parti’nin bayramlaşmasına katılmayan Türkmen’in son bayramda bu partiye gitmesi buna karşılık geçtiğimiz ay istifa eden 6 meclis üyesinin bayramlaşma törenine katılmaması siyaset kulislerini de hareketlendirdi.
Türkmen Akçaabat’taki tüm siyasi partilerin bayramlaşmasına katıldığını ifade ederek, "Partilerin bayramlaşmalarına katılıyoruz. Herkesle kucaklaşıyoruz. Genel seçimden sonrada AKP’yi ziyaret ettim. Zaman zaman bayramlarda gidiyorum. Belki her seferinde gidemedim ama bu bayramda fırsat buldum ve gittim. Bu ziyareti farklı noktalara çekmek yanlış olur
Ben belediye başkanı olarak her partiye eşit mesafedeyim. Yoksa partimiz bu kadar güç kaybederken biz nasıl seçim kazanıyoruz: halkımızı kucaklayarak onlara yakın olarak bunları başarıyoruz" dedi.
Türkmen Anavatan Partisi’nin Trabzon İl Teşkilatı’ndaki bayramlaşma törenine katılmamasıyla ilgili bir soruya, "Benim partimle bir sorunum yok. Partimin Akçaabat’taki bayramlaşmasına katıldı. Trabzon’daki bayramlaşma töreninin saatinde Akçaabat’ta bayramlaşma töreninin olmasından ötürü Trabzon’dakine katılamadım. Bizim partimizle bir sorunumuzun olması söz konusu değil" ifadelerine yer verdi.
AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Osman Çavuş ise ziyaretin bayram ziyareti olduğunu ve bu ziyaretten dolayı Başkan Türkmen’e teşekkür ettiklerini ifade ederek, "Bu bayram ziyaretini farklı bir ziyaret olarak yorumlamamak gerekiyor. Belediye başkanımız yıllar önce bir bayramlaşma törenimize daha katılmıştı. Bu ziyaret ikinci bayramlaşma ziyareti oldu. Kendisine bu davranışından ötürü teşekkür ediyoruz. Bir belediye başkanı da siyasi parti ayrımı yapmadan tüm partileri bayramda ziyaret etmelidir" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset