Türkmen'e Ziyaret

Türkmen'e Ziyaret

Akçaabat Sebatspor'da göreve yeni gelen başkan Şenol Ayvaz, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen'i makamında ziyaret etti.

            Akçaabat Sebatspor'da göreve yeni gelen başkan Şenol Ayvaz, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen'i makamında ziyaret etti. Ayvaz, Akçaabat Sebatspor'u güzel günlere götürmek için göreve talip olduklarını belirterek, ''Şu an ekonomik olarak da zor durumda olabiliriz.

 

            Ancak hep beraber el ele verirsek eski başarılı günlerimize dönebiliriz'' dedi. Akçaabat Belediye Başkanı Türkmen'den destek isteyen Ayvaz, sahil dolgu alanındaki arazinin Akçaabat Sebatspor'a verilmesi halinde buraya güzel bir tesis yapacaklarını kaydetti.

           Şefik Türkmen ise Akçaabat Sebatspor'a her zaman destek olduklarını, bu desteği bundan sonra da devam ettireceklerini kaydederek, ''Akçaabat Sebatspor'u zor şartlarda teslim aldınız. İşiniz çok zor gözükmektedir. Biz elimizden gelen desteği vermeye hazırız. Başarılı olmanız hepimizi sevindirir'' diye konuştu. Türkmen, Akçaabat Sebatspor yönetim kurulunun isteğini de değerlendireceklerini belirtti.

 

Haber ve Fotoğraf:Derviş ALTUNTAŞ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Spor