Türkmen'den Olay Açıklamalar

Türkmen'den Olay Açıklamalar

AK Parti Toplantısına Şefik Türkmen'in Açıklamaları Damga Vurdu.

Adalet ve Kalkınma Partisi Akçaabat İlçe Başkanlığı’nca organize edilen danışma meclidsi toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Başkan Şefik Türkmen'in açıklamaları damga vurdu. İşte o açıklamalar ve görüntüleri Akçaabat Ajans farkıyla sizlere sunuyoruz.

Parti binasında gerçekleşen toplantıya, Akçaabat Belediye başkanı Şefik Türkmen, AK Parti İl Başkanı Adnan Günnar, İlçe Başkanı  Ahmet Ziya Öztürk, Ak Parti Eski İlçe Başkanı Osman Çavuş, partili belde belediye başkanı, partililer ve vatandaşlar katıldı.

turkmen-aga.jpgToplantıda konuşan Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, ilçenin daha yaşanılabilir, çağdaş bir şehir olması için çalıştıklarını belirtti.  Başkan Türkmen “Belediye olarak, halkımıza daha sağlıklı, daha yaşanabilir bir şehir oluşturmak için gece gündüz çalışıyoruz. İnsanlarımız çağdaş şehirlerde neye sahipse burada onlara sahip olmasını arzu ediyoruz” dedi.

 

Bürokratlardan memnun olmadığını ifade eden Başkan Şefik Türkmen “Bürokrasiden şahsen çok memnun değilim. Bürokrasi bize ayak uyduramıyor. AK Parti iktidarına ayak uyduran bir bürokrasi ülkemizde yok, bölgemizde de yok. Bir yükü kaldırıyoruz. Türkiye’nin kalkınma meselesini yürütüyor AK Parti. Başbakanımızdan aşağıya herkes bir gayret içerisinde, bu yükü kaldırmaya çalışıyoruz. Bu ülkenin kalkınması için bu yükü kaldırmak için çalışıyoruz. Bunu hep birlikte kaldırmalıyız. Bu yükü kaldırmak sadece siyasilerin işi değildir, bürokratların da işidir, herkesin işidir. Biz bunu kaldırmaya çalışırken, bazıları bırakın kenarından tutmayı aşağıya basıyor.  Bunlarla gerekli mücadeleyi birlikte yapmalıyız. Ben iş yaparken bir de bürokratlarla uğraşmam gerekmiyor. Bir araya geleceğiz meseleleri konuşacağız. Burada belediye başkanlarımız var. Hiç kimse başkalarının ağası değildir. Devlet hizmet yapan bir kurumdur. Şu anda Başbakanımız sürekli söylüyor, Biz Halkın hizmetkarıyız. Biz halkın hizmetkarıyız da,  öbürleri ağası mıdır? Bürokratlar ağa mıdır, ağa olarak mı tayin edildiler. 19 yıldır bu işlerin içersindeyim. Koalisyonlar döneminde bu kadar zorluklar çekmedim. Zorluklar çekiyoruz. Neden bir takım işler yapılıyor da hiç kimseye sorulmuyor. Bir araya gelerek bu sorunları halletmeliyiz” şeklinde konuştu.

adnan-gunnar.20121201162342.jpgAK Parti İl Başkanı Adnan Günnar ise yaptığı konuşmada, yaptıkları çalışmalar ile AK Parti 10 yılıdır iktidarda olduğunu ifade ederek “Memleketimiz için, insanımız için birlikteliğimizi pekiştirmemiz gerekiyor. Biz büyük bir aileyiz. Bu birlik ve beraberlikte inşallah yerel seçimlerde daha büyük başarılara imza atacağız. Bu parti büyük işler yaptı. Siz 10 yıl öncesindse köylerde sıcak asfalt bulabiliyor muydunuz? Siz 10 yıl önce süper lüx hastanelerde hastalarınızı tedavi ettirebiliyor muydunuz? Biz bu işleri yaparken inisiyatif alan bürokratlar ile yaptık” dedi.

ak-parti-akcaabat.20121201162640.jpg

ahmet-ziya.jpg

İlçe Başkanı Ahmet Ziya Öztürk ise yaptığı konuşmada, göreve geldikleri günden itibaren partinin başarısı için çalıştıklarını ve 2 köy hariç tüm köylere giderek sorunları yerinde dinlediklerini, partinin çalışmalarını aktardıklarını belirtti. Öztürk" ilçe genelinde yapılan yatırımları takip ediyoruz. Köylere giderek sorunları yerinde öğreniyoruz. Şinik Organize sanayi Bölgesi'nde alt yapı çalışmaları tamamlandı. Şimdi kaldırımlar yapılıyor. Derecik yolunda çalışmalar devam ediyor. Düzköy yolunda 2. bir ihale yapıldı ve yolun kalan kısmınında yapımı devam ediyor" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Siyaset