Türkmen'den Kulübe Ziyaret

Türkmen'den Kulübe Ziyaret

Şefik Türkmen Akçaabat Sebatspor Kulübünü ziyaret etti.

Akçaabat Sebatspor Kulübü’ne başkan adaylarının ilgisi devam ediyor.

Daha önce Milliyetçi Hareket Partisi Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Karaçukur, Cumhuriyet Halk Partisi Akçaabat Belediye Başkan Adayı  Mahmut Celal Yavruoğlu ve Ak Parti Trabzon Belediye Başkan Adayı  Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’dan sonra bugünde AK Parti Akçaabat Belediye Başkanı ve AK Parti  Adayı Şefik Türkmen  Akçaabat Sebatspor Kulübü’nü  ziyaret etti.

Kulüp Başkanı Şenol Ayvaz, yönetim kurulu üyeleri, sporcular ve teknik heyet tarafından karşılanan Şefik Türkmen ve beraberindeki Akçaabat Belediye Meclis Adayları, lobiye yeni yerleştirilen Akçaabat Sebatspor’un ilk kadrosunu ve kurucularının yer aldığı tabloları ilgiyle inceledi.

Şefik Türkmen ziyarette sporculara yönelik yaptığı konuşmada, Akçaabat Sebatspor’un Türk futbol tarihinde önemli bir yere sahip olduğunu ve geçmişinin başarılar ile dolu olduğunu söyledi. Türkmen, “Kulübümüz   her zaman başarılar ile anılmıştır. Çıktığı her karşılaşmayı bileğinin hakkıyla alır. Geçmiş yıllarda hızlı bir çıkış yapmıştık ve süper lige kadar yükselmiştik. Ama orada 2 yıl kalabildik. Sonra hızlı bir düşüş yaşadık. Ama düşerken bile hep şunu dedik. Biz bu ligde kalmayı hak etmiyorsak düşelim. Başka bir yola başvurmak bizim tarihimizde yoktur” dedi.

Türkmen, Belediyenin imkanları doğrultusunda her zaman Akçaabat Sebatspor’un yanında olduklarını da ifade ederek “ Bu kulüp bizimdir ve geçmişte olduğu gibi bundan sonrada desteğimiz sürecektir” dedi.

Ziyarette Akçaabat Sebatspor Kulüp Başkanı Şenol Ayvaz tarafından, Başkan Türkmen’in Kırmızı-Beyazlı ekibe süper lige çıktığı yıllarda takıma çiçejk verirken çekilmiş bir fotoğraf hediye edildi.

Ziyarette Akçaabat Sebatspor Kulüp Başkanı Şenol Ayvaz tarafından, Başkan Türkmen’in Kırmızı-Beyazlı ekibe süper lige çıktığı yıllarda takıma çiçejk verirken çekilmiş bir fotoğraf hediye edildi. Türkmen "Bu yılları unutmak mümkün değil. Bu fotoğraf beni çok duygulandırdı" dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Siyaset