Türkmen "Sorumluluğumuz Arttı"

Türkmen "Sorumluluğumuz Arttı"

Türkmen "Sorumluluğumuz Arttı"

Ak Parti Akçaabat İlçe Danışma Toplantısında konuşan Akçaabat Belediye başkanı Şefik Türkmen, Akçaabat için ellerinden gelen çalışmayı yapmaya gayret gösterdiklerini ifade etti.

Başkan Türkmen toplantıda yaptığı konuşmada "Akçaabat Belediyesi olarak ilçemizin her köşesine hizmet vermek gayreti içerisindeyiz. Fakat bu o kadar kolay değil. Büyükşehir sonrasında ilçemizin tümü ne hizmet vermeye çalışıyoruz. Daha önce 14 belde ve 51 köy bizim ve büyükşehrin sorumluluk alanına dahil edildi. Yükümüz çok arttı. Buna rağmen her soruna çözüm bulmaya çalışıyoruz. Fen işleri müdürlüğümüzün elinde 62 tane iş makinesi var. Çoğu zaman dışarıdan iş makinesi ve kamyon kiralayarak bunlara ilave yapıyoruz. Bu iş makinelerimiz ilçemizin bir köşesinde çalışıyor, hizmet eriyor. Ama Akçaabat, Çukurca'dan, Ağaçlıya kadar  2 bin 600 kilometre yolu dolaşacaksınız. Bunun farkında olmalıyız" dedi.

Kaynakların ekonomik kullanılması gerektiğini ifade eden başkan Türkmen "Kaynaklarımızı ekonomik kullanmalıyız. Bakın 100 yılda onlara (Avrupa'yı kastederek) yetişememişsek bunun bunda kaynaklarımızın verimli kullanılmaması yatar" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler