Türkmen Partide Konuştu

Türkmen Partide Konuştu

AK Parti Mart Ayı Danışma Toplantısı parti binasında gerçekleştirildi.

Adalet ve Kalkınma Partisi Akçaabat İlçe Teşkilatı’nca düzenlenen Mart ayı danışma ve değerlendirme toplantısı yapıldı.

Akçaabat AK Parti toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya, AK Parti Trabzon Milletvekili Mustafa Cumur, Akçaabat Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Şefik Türkmen, İl teşkilat Başkanı Adnan Günnar, İlçe Başkanı Osman Çavuş, Belde Belediye Başkan ve Adayları, muhtarlar ve çok sayıda partili katıldı.

 

Toplantıda konuşan AK Parti Trabzon Milletvekili Mustafa Cumur, Akçaabat’ta tüm oylara talip olduklarını ve çalışmadan seçimi almanın mümkün olmadığını, gidilmeyecek ev bırakmayacaklarını söyledi. Cumur, “Akçaabat’ta her oya talibiz, her eve gireceğiz ve ışık yanmayan her evde AK Parti ışığını yakacağız. Bunu yapmak için gece gündüz çalışmalıyız. Çalışmadan seçim almak mümkün değildir. Şimdi Şefik Türkmen bizim partide. Artık güçlerimiz birleşti. Bu güçle seçimi alırız diye yatmak yok, çalışmaya gece gündüz devam edeceğiz” dedi.

 

Akçaabat’a birçok hizmet kazandırmak adına Ankara’da çalıştıklarını ifade eden Cumur, “Şinik Organize Sanayi Bölgesi için kamulaştırma başladı ve kısa sürede orada inşaatlar da başlayacak. Düzköy yolunun ilk 5 kilometresi duble yol olacak, Akçaabat’ın güneyinden geçen yol haftaya ihale için askıya çıkacak ve inşallah kısa sürede bu yola başlayacağız. İşte üniversitemiz; Akçaabat’a yeni bir hareketlilik kazandırmıştır. Birkaç gün önce Akçaköy vadisinin 35 yıllık su ihtiyacını karşılayacak ihale yapılmıştır” dedi.

 

Ülkenin kaynaklarını boşa harcamadıklarını ve bu kaynakları hizmet için harcadıklarını belirten Cumur, “Bu kaynakları boşa harcamış olsaydık Karadeniz sahil yolu başta olmak üzere birçok yatırımı yapma şansımız olmazdı” dedi. Milletvekili Mustafa Cumur, partililerden tüm teşkilatlar ile adaylar için çalışmalarını istedi.

 

 

TÜRKMEN “42 GÜNLÜK DEĞİL TAM AK PARTİ’LİYİM”

 

Akçaabat Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Şefik Türkmen ise toplantıda yaptığı konuşmada “42 günlük AK Partiliyim; ama tam AK Partiliyim” dedi.

 

Türkmen Partililerin yoğun alkışları arsında yaptığı konuşmada, “Benden önce birçok Anavatan Partili arkadaşım AK Parti’ye geçmişti. Benim geçişim biraz gecikti. Bugün 42 günlük AK Partiliyim, Ama tam AK Partiliyim. AK Parti iktidar partisi. Bunda ölçü benim kaybedip kazanmam değil, Akçaabat kazanır mı kaybeder mi; insanlar buna bakmalıdır. Ama parti değiştirmenin zor olduğunu biliyorum ve bunun sıkıntısını çekiyorum. Olsun, ben sıkıntı çekeyim ama Akçaabat sıkıntı çekmesin; ben onu istiyorum, Şimdi Türkiye’de alternatifi olmayan AK Parti’deyim ve Akçaabat’a çok daha büyük işler kazandıracağız. Alnımız ak ve herkese cevap verecek güçteyiz. Biz iş yapıyoruz ve iş yapanın eksiği mutlaka olur. İş yapan adamın hatası olur, ben de insanım ve hata yapma şansımız olması gerekir” dedi.

 

AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve  Teşkilat Başkanı Adnan Günnar ise Trabzon’da başkanlığı alacaklarını belirterek “61 Projemiz var, % 61 oy alacağız ve Başbakanımızın düzenleyeceği mitingde 61 bin kişi ile Atatürk Alanı’nda olacağız” dedi.

 

 

Açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Osman Çavuş, Türkiye’de olduğu gibi Akçaabat’ta da AK Parti’nin alternatifsiz bir parti olduğunu, bu konumu da AK Parti’nin, geçmişte vatandaşlarımıza verdiği hizmetler ile elde ettiğini söyledi. Çavuş “ Bu ülkede geçmişte sağlık sistemi, eğitim, yollarımız, ekonomi nasıldı, şimdi nasıl? Seçime giren diğer partiler canla başla çalışmıyorlar. Sadece demokrasinin gereği seçime giriyorlar. Bizi tırmalayan olmadığı için bizde de fazla heyecan yok. Barış içerisinde geçsin diyoruz. 29 Mart  2009 yerel seçimlerinde gerek Türkiye’de gerek Trabzon’da gerekse de Akçaabat’ta seçimi alacağız..

Her ne kadar heyecan olmasa da 16 Şubat’tan itibaren seçim çalışmalarımıza başladık. Her gün belli bir grup arkadaşla Akçaabat’ın çeşitli bölgelerinde seçim çalışmasını yaptık ve devam ediyoruz. Bütün köylere gideceğiz. Köylerimizde durum çok iyi, inşallah bu, sandığa çok daha iyi yansıyacaktır” diye konuştu.

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Siyaset