Türkmen Minibüsçüler ile

Türkmen Minibüsçüler ile

Akçaabat Belediye Başkanı ve Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat Belediye Başkan Adayı Şefik Türkmen, minibüsçüleriziyaret etti.

Akçaabat Belediye Başkanı ve Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat Belediye Başkan Adayı Şefik Türkmen, beraberindeki Meclis Üye Adayı arkadaşlarıyla Akçaabat Trabzon Söğütlü ve Mersin Minibüsçüleri 1 Nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’nin durağını ziyaret etti.

Kooperatif Başkanı Abdullah Sevim ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra kooperatif üyelerinin karşıladığı Başkan Türkmen, gerçekleştirdiği icraatın bir sunumunu yaptı ve gelecek dönem yapmayı planladığı işlerle ilgili olarak bilgi verdi.

Akçaabat’a verdiği hizmetlerle minibüsçü esnafının da ekmek kazanma uğraşısına katkı sağladığını belirten Başkan Türkmen, Akçaabat’ın Trabzon’un bir sayfiye yeri haline gelmesi nedeniyle ilçeye günübirlik gelen kişi sayısında büyük artış olduğunu, bunun da ulaşım hizmetini veren minibüsçülerin gelir hanesine artı olarak yansıdığını söyledi.

Akçaabat’ın mahallelerine düzenlenen dolmuş seferlerinin de hem mahalleliler için hem de minibüsçüler için örnek bir hizmet olduğunu; bu hizmetleri yaparken sağlanan birliktelik gibi önümüzdeki dönem yapılacak işlerde de aynı birlikteliğin sağlanmasını, bu birlikteliğin de kendisine verilecek oylarla olmasını isteyen Başkan Türkmen, minibüsçü esnafının yönelttiği sorulara da cevap verdi.

Başkan Türkmen, ziyaretini gerçekleştirdikten bir gün sonra da diğer minibüsçü gruba hitap etmek için durak yerine bir kez daha gitti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Siyaset