Türkmen Konuştu

Türkmen Konuştu

AKÇAABAT AK Parti Belediye Başkan adayı Şefik Türkmen, suskunluğunu nihayet bozdu

Ahmet Yoloğlu'nun Haberi:

AKÇAABAT AK Parti Belediye Başkan adayı Şefik Türkmen, suskunluğunu nihayet bozdu. Herşeyi Akçaabat için yaptığını belirten Türkmen, AK Parti’ye katılmasıyla ilgili, ne AK Parti’de ne de ANAVATAN Partisi’nde fazla tepki olmadığını söyledi.

Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen AK Parti'ye katılması ile ilgili konuştu.Türkmen, kendisinin AK Parti’ye katılmış olmasından ötürü AK Parti içinde çok fazla istifa olmadığını ve olumsuzlukları zamanla ortadan kaldıracaklarını söyledi. ANAVATAN seçmenlerinin önemli bir kısmının kendisinin AK Parti’ye katılmasına yeşil ışık yaktığını ifade eden Türkmen, ‘AK Parti’ye katılmış olmaktan mutluluk duyuyorum. Akçaabat yeni dönemde uçacaktır. Biz hizmet yapan bir ekibiz. Güçlü iktidarın da desteğini arkamıza aldığımız da Akçaabat bugünden çok daha iyi noktalara gelecektir" ifadelerine yer verdi. Benim AK Parti’ye katılmış olmamdan ötürü önemli bir tepki gelmedi. Herkesle kucaklaşıyoruz. AK Parti bizi çok sıcak karşıladı. ANAVATAN’lı arkadaşlarımızla da bir sorunumuz olmadı. Ben bu zamana kadar AK Parti ilçe başkanı ve milletvekilimiz hakkında yanlış bir sözde bulunmadım. Onların kişiliklerine yönelik bir eleştiri yapmadım. Buna benim kişiliğim izin vermez. Biz bu birlikteliğin Akçaabat için çok faydalı olacağına inanıyoruz. Biz zaten iş yapan bir belediyeydik. Şimdi güçlü iktidarın desteğini de arkamıza alarak yolumuza devam edeceğiz" dedi.
AK Parti’ye katılırken herhangi bir şartla karşılaşmadığını ve herhangi bir pazarlığın yapılmadığını ifade eden Türkmen, AK Parti’den meclis üyesi seçilip daha sonra istifa ederek kendisiyle yola devam eden meclis üyelerinin yeniden AK Parti’ye katılacaklarını söyledi. Türkmen; "Biz bütünlük, birlik ve beraberlik için buraya geldik. Küskünlükler olmayacak, her şey güzel olacak. Ben AK Parti’ye katılmadan önce kimseyle bir pazarlık yapmadım. Böyle bir şey olmadı. Akçaabat’ın menfaatleri adına birliktelik sağlandı" ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
27 Yorum
Siyaset