Türkmen Kararsız

Türkmen Kararsız

Akçabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen'in ismi Trabzon Belediye Başkanlığı için geçiyor.

Akçabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen'in ismi Trabzon Belediye Başkanlığı için geçiyor. Daha doğrusu AK Parti'den aday adayları arasında Türkmen'e de yer veriliyor. Şefik Bey hala ANAVATAN Partisi'nde. Daha önce milletvekili Mustafa Cumur, Türkmen'i AK Parti'ye davet etmişti. Şefik Bey, bu daveti geri çevirmişti. Hal böyle iken Şefik Bey'in ismi bugünlerde yeniden AK Parti için geçerken, bu gelişme nereden kaynaklanıyor? İddialara göre Şefik Bey'i AK Parti'ye bakan Faruk Özak istiyor. Ancak bu isteğin gerçekleşmesi hayli zor görünüyor.
Şefik Bey'e AK Parti'ye katılıp katılmayacağını sorduk. Daha doğrusu böyle bir planı olup olmadığını sorduk. Türkmen, "Kendimi bağlayamam" demekle yetindi. Bunu açmasını istedik. Türkmen, "Herşey açık. Geçeceğim de diyemem, geçmeyeceğim de diyemem" dedi.
Anlaşılan o ki Şefik Bey, Midyat'a pirince giderken, evdeki bulgurdan olmak istemiyor. Yani Şefik Bey, Trabzon AK Parti Belediye Başkan adaylığı garanti olmadıktan sonra elindeki Akçaabat ANAVATAN Belediye Başkan adaylığını kaybetmek istemiyor.

Kaynak:Günebakış

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Siyaset