Türkmen, Fen İşleri Personeliyle Bir Araya Geldi

Türkmen, Fen İşleri Personeliyle Bir Araya Geldi

Türkmen, Fen İşleri Personeliyle Bir Araya Geldi

Başkan Türkmen, Fen İşleri Personeliyle Bir Araya Geldi

Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, gerçekleştirdiği toplantıyla Akçaabat Belediyesi Fen İşleri personeliyle bir araya geldi.

Fen İşleri Müdürlüğü’nün toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen’in yanı sıra Özel Kalem Müdürü Mustafa Mersinli, Fen İşleri Müdürü Mustafa Berber, şantiye şefleri ve Fen İşleri personeli katıldı.

Toplantıda konuşan Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen,  “Halkımıza iyi bir hizmet sunabilmek adına zaman zaman bir araya gelerek durum değerlendirmesi yapıyoruz. Bugün ki toplantımızın da amacı neler yaptık, neler yapacağız, nerelerde eksiğimiz var gibi konuları birlikte değerlendirerek fikir alış verişinde bulunarak kaliteli hizmet üretmek. Başarıyı yakalamak ve kaliteli hizmet üretmek için önemli iki husus vardır. Bunlardan biri çalışan herkesin sorumluluğunu eksiksiz yerine getirmeye gayret göstermesi diğer ise insan sevgisini her şeyden önde tutarak bir bütün halinde çalışmaya devam etmektir.  Nerede iş, sıkıntı varsa, nerede bir vatandaşımızın talebi varsa onu yerine getirmek sıkıntıları gidermek için biz, birlikte çalışacağız. Bizim için vatandaşımız çok önemlidir. Planlı çalışarak başarılı işlere imza attık. Betonlama, asfaltlama, karla mücadele ve diğer hizmetlerde örnek çalışmalar ortaya koyduk. Büyükşehir yasasıyla birlikte yol ağımız 2600km oldu, iş yükümüz ise 13 kat arttı. Bu kapsamda Fen İşleri Birimi en yoğun faaliyet gösteren birimlerden bir tanesi oldu. Bu düşüncelerle sorumluluklarının her zaman bilincinde olan, özverili ve disiplinli çalışmalarını her koşulda devam ettirmeyi ihmal etmeyen Fen İşleri Müdürümüze ve bütün Fen İşleri personeline teşekkür ediyorum.” dedi.

Konuşmaların ardından Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen ve Fen İşleri personelleri durum değerlendirmesi yaparak fikir alışverişinde bulundu.

2-251.jpg

3-203.jpg

6-108.jpg

8-067.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler