Türkmen, Akçaabat Esnaf Kefalet Kooperatifi'niz ziyaret etti.

Türkmen, Akçaabat Esnaf Kefalet Kooperatifi'niz ziyaret etti.

Şefik Türkmen, Akçaabat Esnaf Kefalet Kooperatifi'niz ziyaret etti.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat Belediye Başkan Adayı ve Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, beraberindeki İlçe Başkanı Ahmet Ziya Öztürk ve Belediye Meclisi Üye Adayları, Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’ni ziyaret etti.

ak-parti-akcaabat-esnaf-odasi-ziyareti1.jpg

ak-parti-akcaabat-esnaf-odasi-ziyareti2.jpg

 

Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmail Bulut ve yönetim kurulu üyelerin tarafından karşılan Başkan Türkmen, kendi başkanlık döneminde yaptığı icraatların dolaylı olarak esnafın lehine sonuçlar doğurduğunu belirterek, “Akçaabat’ı devraldığımızdan itibaren gerçekleştirdiğimiz işlerle Akçaabat’ı bir cazibe merkezi yaptık. Kurulan tesislerle Akçaabat’ın günübirlik nüfusunu neredeyse iki katına çıkardık. Tekelden devraldığımız binaları Karadeniz teknik Üniversitesi’ne tahsis ederek yaklaşık 5 bin öğrencinin Akçaabat’a gelmesine vesile olduk. Bütün bunlar dolaylı olarak esnafımıza katkı sağlayan işlerdir. Yeniden göreve seçildiğimiz takdirde esnafın mevcut sorunlarının giderilebilmesi için yine canla başla çalışacağız.” dedi.

 Bulut da Türkmen’e sorunlarıyla ilgili olarak bir brifing sunarken, hafta sonunda gerçekleştirecek oldukları Yıllık Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı’na davet etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler