Türkiye Şampiyonlarına Ödül

Türkiye Şampiyonlarına Ödül

Türkiye Şampiyonlarına Ödül

Şanlıurfa’da yapılan Türkiye Boks Şampiyonası’nda madalya alan boksörlere Söğütlü eski Belediye Başkanı Metin Gedikli tarafından birer altın hediye edildi.

Türkiye Boks Federasyonu tarafından Şanlıurfa'da düzenlenen Türkiye Büyük Bayanlar Boks Şampiyonası'nda Büyük Bayanlarda başarı eden, 69 kiloda Gülten Türker ve Yıldız Bayanlarda 66 kiloda Ayşegül Sağır Türkiye 1. Olarak altın madalya ve Genç Bayanlarda 48 kiloda Türkiye 3.Sü olarak Bronz madalya kazanan Esa Denizli’ye, Söğütlü eski Belediye Başkanı Metin Gedikli tarafından birer altın hediye edildi. Akçaabat Körfez Metin’de gerçekleşen yemekte sporcular ile bir araya gelen Gedikli, sürekli sporun içerisinde olduğunu ve özellikle bayan sporcuların elde ettikleri başarıdan büyük memnuniyet duyduklarını ifade etti. Gedikli “Siyasetten uzak kaldığımız süre içerisinde spor ile meşgul oluyoruz. Uzun yıllar tekvandoculuk yaptım ve spor salonu çalıştırdım. Bayan sporcuların boks sporuna ilgi duymaları beni memnun etti ve Türkiye şampiyonası kazanmaları büyük bir başarıdır. Kendilerini tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum” dedi. Gedikli sporcuları birer cumhuriyet altını vererek ödüllendirdi.

sanliurfa’da-yapilan-turkiye-boks-sampiyonasi’nda-madalya-alan-boksorlere-sogutlu-eski-belediye-baskani-metin-gedikli-tarafindan-birer-altin-hediye-edildi1..jpg

sanliurfa’da-yapilan-turkiye-boks-sampiyonasi’nda-madalya-alan-boksorlere-sogutlu-eski-belediye-baskani-metin-gedikli-tarafindan-birer-altin-hediye-edildi2..jpg

Boks antrenörü Davut Çınarlar ise Metin Gedikli’ye verdiği destekten dolayı teşekkür ederek, sporculara verdiği moral dolayısıyla memnuniyetini dile getirdi. Çınarlar “Türkiye şampiyonu olan sporcularımız elde ettikleri başarı ile Trabzon’un gururu oldular. Bu başarıyı ödüllendiren Sayın Metin Gedikli’ye Teşekkür ediyorum” dedi.

Programa sporcuların yanısıra boks antrenörleri Yalçın Aydın ve Oktay Çiçek’te katıldı.

videogaleri-001.gif 

Haber:Derviş ALTUNTAŞ
akçaabathaber.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Spor