Türkiye Birincilerine Hediye

Türkiye Birincilerine Hediye

Türkiye Birincisi Öğrencilere, Okul Aile Birliği’nden ziyaret…

Türkiye Birincisi Öğrencilere, Okul Aile Birliği’nden ziyaret…

Milli Eğitim Bakanlığı ve Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu’nun (TÜBİTAK) ortaokul öğrencilerine yönelik olarak düzenlediği “Bu Benim Eserim”  isimli projede Türkiye Birincisi olan Akçaabat Alaittin Akçay Ortaokulu’nu,  Okul Aile Birliği yönetimi ziyaret etti ve çeşitli hediyeler verdi.

alaittin-akcay-ilkokulu2.jpg

Akçaabat Alaittin Akçay Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanı Hakan Karan ve Başkan Yardımcısı Hüsnü Öztürk, “Bu Benim Eserim”  proje yarışmasında Türkiye Birincisi olan Akçaabat Alaittin Akçay Ortaokulu’nu ziyaret ederek öğrencilere ve okul yöneticilerine teşekkür etti. Okul müdürü Bora Zihni, Fen ve Teknoloji öğretmeni Nebahat Kazaz ile öğrenciler Furkan Yanık ve Nucican Ergün’ün hazır bulunduğu ziyarette konuşan Okul Aile Birliği Başkanı Hakan Karan, öğrencileri ile gurur duyduklarını ve Akçaabat’ta ve bölgeye birincilik getirdikleri için kendilerine büyük mutluluk yaşattıklarını belirtti. Karan “öğrencilerimiz ile ne kadar gururu duysak azdır. Bu öğrencilerin eğitimlerini daha iyi koşullarda yapmaları için biz de elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz.  Bize bu mutluluğu yaşatan Okul müdürü başta olmak üzere, öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Okul müdürü Bora Zihni, ziyaretten memnun olduklarını ve okul ile aileler arasında oluşan sıcak ilişkinin artmasının okul başarısında önemli etken olduğunu belirtti.

 

Akçaabat Alaittin Akçay Ortaokulu öğrencileri, Milli Eğitim Bakanlığı ve TÜBİTAK’ın düzenlediği "Bu benim eserim" proje yarışmasında, biyoloji dalında “Sınıflarda Pano Derdine Son” adlı proje ile Türkiye birincisi seçilmişti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler