Turizm İçin Bir Araya Geldiler

Turizm İçin Bir Araya Geldiler

Trabzon’un 2015 turizm hedeflerini masaya yatırdı. Her toplantısını derneğe mensup üyelere ait işletmelerde gerçekleştiren TİSAD bu kez Akçaabat Nihat Usta’da bir araya geldi.

Trabzon’un 2015 turizm hedeflerini masaya yatırdı. Her toplantısını derneğe mensup üyelere ait işletmelerde gerçekleştiren TİSAD bu kez Akçaabat Nihat Usta’da bir araya geldi.

Trabzon’un 2015 turizm hedeflerini masaya yatırdı. Her toplantısını derneğe mensup üyelere ait işletmelerde gerçekleştiren TİSAD bu kez Akçaabat Nihat Usta’da bir araya geldi. Dernek Başkanı Murat Çavga, yönetim kurulu üyeleri ve 60 turizmci ile toplanan TİSAD’ın gündeminde derneğe yeni katılan üyelerin kabulü ve önümüzdeki günlerde yapılacak faaliyetler konuşuldu. SEKTÖRÜN ÖNCÜ İSİMLERİ KATILDI Trabzon’un önde gelen turizm işletmecileri ve seyahat acentelerinden oluşan toplantıda Trabzon’da turizm sektöründe restoran alanında faaliyet gösteren Erol Kuzur (Sera Gölü Gül Tesisleri sahibi), Ali Pervanlar (Zigana Pervanoğlu Tesisleri), Nihat Aydın (Nihat Usta), Koray Pervanlar (Zigana Kardak Tesisleri), Adnan Aydın Zigana (Çamlık Restaurant), Yaşar Kaya (Sera Gölü Kardelen Tesisleri), Temel Yaşar Pervanlar (Hamsiköy Dağ Tesisleri), Konaklama alanında faaliyet gösteren Selim Yavuz Yılmaz (Pilav Dağı Yavuz Yılmaz Tesisleri) Yaşar Akyüz (Uzungöl Şerah Otel), Cevdet Doğan (Hıdırnebi Yaylakent), Murat Eroğlu (Gümüşkayak Zirve Tesisleri), Mehmet Aktürk (Sümela Otel). Hediyelik Eşya sektöründe faaliyet gösteren Ali Kaynar (Seray Gümüş), Şükrü Cerrah (Tekba Rize Bezleri) ile oto kiralama sektöründe faaliyet gösteren Ceyhun Kubilaç ve Seyahat Acentesi Sahibi Cemil Calap (Fotinos tur) TİSAD’a üye olarak turism alanında gerçekleştirilecek faaliyetlerde derneğe tam destek verdiler. BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR Derneğe katılımlarından ötürü duyduğu memnuniyeti dile getiren TİSAD Başkanı Murat Çavga, ‘Derneğimiz sektörün sorunlarının tespiti ve çözüm yollarını bulma noktasında Trabzon’da önemli faaliyetlere imza atarken, ilimizde de sektörün önde gelen isimlerini bir çatı altında toplamaya devam etmektedir. Şehrin kurtuluşu olan turizmin bileşenleri olarak 2015 yılı turizm sezonunun en iyi şekilde geçirebilmek adına Trabzon Valimiz Sayın Abdil Celil Öz, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, ilçe belediye başkanlarımız ve daire amirlerimizin de katkıları ile elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Turizm kenti olan Trabzon’un en iyi şekilde tanıtılması ve hizmet sektöründe en sorunsuz faaliyetlerin giderilmesi, gelen turistlerin memnuniyeti açısından önemlidir. Bizde bunun bilincinde olarak çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Aramıza yeni katılan tüm müessese sahiplerine Trabzon’un turizm elçileri olarak TİSAD yönetim kurulu üyeleri ve tüm üyeleri adına tekrar hoş geldiniz diyorum. Birlikten kuvvet doğacak ve çok güzel yarınlar Trabzon’un olacak’ dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler